ja som pribral 300g a som to zhadzoval 5 dní, bez nejakých drastických cvičení, začal som viac plávať a vynechal som v strave chlieb a v pití som obmedzil alkohol.....
alebo skus zrat aj do inych casti tela aby si vyzerala rovnomerne...a hlavne zer vela keksov na desiatu v skole,rano proste stale a vsade a normalne jedlo nejec(polievky a pod)lebo z toho sa najviac pribera ... a este som pocul ze na chudnutie su dobre ovsene, orechove mussly ci co to je...a poriadne to tlac do seba to je zdrave, sice to aj konom davaju zrat aby nabrali ale pomoze to urcite
a skoro som zabudol na pravidelne sedenie na riti za fejsbukom a pred telkou!
@jahoda 12 ty chces schudnut = spalit tuk... cize musis sportovat neaky vytrvalostny sport, kde spalujes tuky... take to je jednoduche cvicit brusne svalstvo ti pri chudnuti priliz nepomoze... cize behat, bicyklovat...
eej ved to si ty ta 13 rocna co uz by trtkala s frajirem 15 rocnym!
a nechudni...si este mlada,budes mat jo-jo efekt takze..pekne bud spokojna so svojou vahou..a ked chces uz chudnut..pekne poctivo ccvicit kazdy den..a menej jest a vela pit
zo samotneho cvicenia neschudnes a 50 brusakov spali asi tolko energie jak lusknutie prstami...akurat budes mat viac svalstva na bruchu a tuk bude vycnievat viac
Nejedz sladkosti, nejedz vecer, nejedz somariny, nenapchavaj sa narazovo ale jedz pravidelne. Robievaj beh, bicykel a take a aj sex je dobry
Na odbúranie tuku z brucha nepomáha žiadne cvičenie. Aj keď budeš mať na bruchu tie stavebné jednotky a budeš papkať nevhodné veci, nikdy ti to vidieť nebude, pretože to tuk prekryje, beťárisko! Mám rovnaký problém. Ty si fake?
vsetci jej tu hovorite, ze sex je super, ale v minulom fore ste jej vsetci picovali, ze 13 rocna uz chce jebat... chuda dievca teraz nevie co ma robit...
Nic nejedz a ked uz budes omdlievat tak si daj kusok syra xD.
Ale nie, sa zobud, mas 13 rokov! Do 17tky este vyrasties a pri spravnej zivotosprave schudnes bez problemov, staci aspon trochu sportovat denne, behat atd .
holka, ty seš ještě ve vývinu, takže bys měla papat všecičko ale jestli už teda máš pocit, že jsi tlustá, tak si občas zkus zaběhat, hodně pít a hlavně jíst .. tím, že přestaneš jíst nezhubneš! jenom si zničíš svoje mladé tělo ..
ja ti fakt neviem ... ci si ty taka sprosta alebo sa len robis (lebo ak hej tak ti to ide) .... nesed na riti za birdzom (aspon nas usetris od tolkej zazivnosti a inteligencie ) a vypadni to vybehat a nepuc tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
filip
a skoro som zabudol na pravidelne sedenie na riti za fejsbukom a pred telkou!
Cvic , maj zdravu stravu a hlavne aj po cviceni but aktivna a nesed za PC
(sorry, nemohla som si odpustiť )
a nechudni...si este mlada,budes mat jo-jo efekt takze..pekne bud spokojna so svojou vahou..a ked chces uz chudnut..pekne poctivo ccvicit kazdy den..a menej jest a vela pit
sexom na tej chate a nie len raz
to bude zárukou úspechu
je to veľmi zaužívané medzi "dospelými"
Nejedz sladkosti, nejedz vecer, nejedz somariny, nenapchavaj sa narazovo ale jedz pravidelne. Robievaj beh, bicykel a take a aj sex je dobry
keď sa niekomu nelúbi, mám p*či
Ale nie, sa zobud, mas 13 rokov! Do 17tky este vyrasties a pri spravnej zivotosprave schudnes bez problemov, staci aspon trochu sportovat denne, behat atd .