Bol som stastny.Mal som krasne dievca ktore ma velke zdravotne problemi.Staral som sa o nu viac ako o seba len nech netrpi lebo otca ma alkoholika.Byval som snou.
Ber to tak, že osud to tak chcel a ukazal ti aka v skutocnosti je a ze by si s nou nebol stastny. Otras sa a chod dalej! mozno na teba teraz niekde caka baba, ktora si ta zasluzi a bude si vazit aky si a co dokazes pre lasku urobit. maj oci otvorene, nevzdavaj sa, hladaj a najdes pre tvoj zivot opät novy zmysel. vela stastia.
ja som zazil podobne, a tiez som stratil chut do zivota. sice som nebol vyhodeny, lebo som byval u seba, ale bol som zneuzity, vyuzity, vycucany, a neviem co ((
mam strach ze sa uz nikdy nezalubim, lebo sa bojim ze to zle dopadne
Nie lebo je to skurven pica!!! Ktory si nevazila to co si pre nu robil a taka prepac ale nech skape..ja som zazil daco podobne..pol roka som s nou zil pica jedna vyjebana.....aaaaaaaaaaaaaaaaa..sorry za vyrazy neznasam, ked sa proste toto stane daktore su strasne mrchy....
Byval si s nou v tvojom byte alebo v jej. Nie je mi celkom jasne. ci ta vyhodila z tvojho domu alebo ako to bolo. v kazdom priapde to bolo .... ano?
Zu uz len zabudnut. A preco to spravila sa jej ani nepytaj. Lebo keby chcela tak ti to uz povie davno. Po pripade by ti ani neodpovedala. Ale to je len moj nazor. zazil si aspon chvilu lasku. niekto ju nezauil ani raz. Mas skusenost a ta ti pojde do dalesieho zivota.
Teraz nechcem byt skarkasticky, ale pouzi sol cukor a daj tvojmu zivotu tu spravnu chut. Vela stastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mam strach ze sa uz nikdy nezalubim, lebo sa bojim ze to zle dopadne
teda, aspoň ja v to dúfam..
Zu uz len zabudnut. A preco to spravila sa jej ani nepytaj. Lebo keby chcela tak ti to uz povie davno. Po pripade by ti ani neodpovedala. Ale to je len moj nazor. zazil si aspon chvilu lasku. niekto ju nezauil ani raz. Mas skusenost a ta ti pojde do dalesieho zivota.
Teraz nechcem byt skarkasticky, ale pouzi sol cukor a daj tvojmu zivotu tu spravnu chut. Vela stastia.
Dakujem