Dnesna mladez neako podlieha alkoholu... Ano cest vynimkam ale zaujimalo by ma, ze ci alkohol pijete pre jeho chut alebo z neakeho ineho dovodu, napr. kvoli vasmu okoliu, lebo vsetci ostatni ho piju.... Tak ako to je u vas?
Ja nepijem alkohol lebo uz nemam sladkych prijebanych 15 rokov ^_^ a nemusim sa pred nikym ukazovat a nemusim patrit do ziadnej skupiny, lebo si bez toho myslim, ze ma nikto nema rad ^_^
Pil som lebo ma to bavilo , vycistil som si pritom dost mysel ... teraz uz nepijem nejako vela ozaj len slavnostne , bo trepem potom hovadiny ktore nechcem hovorit ...
hm,hehe..podľa mňa niektorí nepijú len kvôli okoliu..ale kvôli aj veciam nazývaním problémy. Možno sa vám to zdá čudné,ale deti v puberte majú čoraz viac vážnych problémov..nie sú to len také kto s kým chodí..zdá sa mi preto,že väčšina na to MÁ dôvod jak som už spomenula:
Alkohol nepomáha riešiť problémy! Nuž, ale ani minerálka.
samozrejme ze mi to nechuti aspon drviva vacsina.
Ale akosi postradas PODSTATU alkoholu alkohol sa nepije pre chut, pije sa pre ten stav, co nasleduje potom. Alkohol je jedina legalna droga. A ako uz bolo spominane, ludia ktori piju aby zapadli su v zasade ti vo veku 16 a menej, predovsetkym deti na zakladnej
nepijem... pil som dakedy celkom dost... na strednej asi tak do polky druheho rocnika sme vkuse pili na intraku a doma v piatok ani nevravim... ale nejak mi to nedavalo stav aky chcem ... resp nic mi to nedavalo tak som to pestal riesit
ja pijem lebo je to fajn pocit ked ti to tak rpecisti hrdlo ale vela nepijem...ked sa mi zacne trochu krutit hlava tak mam dost... niektorych to nuti robit blbosti ale mna to skor uzemnuje lebo nechcem aby ma vyrypalo niekde do garada radsej nepijem moc lebo ja som taky pošahany clovek a vacsia sranda je somnou ked niesom ozrata
mne chutí víno (veltlín zelený :- pivo z času na čas, whiskey, rum, likéry, vodka a rôzne miešané nápoje... a aj tequilla mi chutí. nemám rada rôzne slivovice a domáce pálenky, to je fakt humus.
ale musím povedať, že v najväčšom psychickom zúfalstve nič neupokojí viac ako poldeco becherovky. neverila som, že je to možné, ale fakt je.
@16 skôr mám pocit, že podstatu alkoholu postrádaš ty a je aj milión iných legálnych "drog". nikotín, teín, kofeín, kodeín či morfium v lekárstve, lysohlávky či šalvia taktiež...
Už dosť dlho som nepila alkohol...stačí mi jeden zážitok zo života a ani si k nemu nepričichnem.... ale príležitostne si samozrejme vždy dám...ale nepotrebujem chodiť po meste s fľaškou v ruke a robiť sa ,,zaujímavou."
pivo je v pohode,aj keď vlastne zo začiatku mi úplne nechutilo, ale teraz po dobrom jedle neni nič lepšie ako pivo a napríklad víno sa tuším tiež pije v reštauráciách po nejakom rezni alebo tak nejak... a tvrdé, keď je dajaká oslava..
no taze pivko a vinko mi chuti ale tvrde nje.....a preco pijem?....ked mam naladu...ked chcem....ked ma niekto nastve....je pravda ze alkohol toto nevilieci ale aspon docasne hej....nepila som 3mesiac e atiez som sa citila dobre....teraz na to mam dôvody
Alkohol pijem lebo mi chutí, pretože pijem len ten čo mi chutí - víno, pivo, tequillu, rum, vodku, mozno fernet
Borovičky, slivovičky a iné ičky nejsu moc pre mňa
ja pijem prilezitostne ak ma niekot narodky, chaty a tak a ten stav je celkom sranda a lepsie tancujem ak mam vypite ale snazim sa z mierov mno obcas to nevijde
tak ochutnal som pryvkrat fernet citrus v stredu...neda sa povedat ze by mi to velmo chutilo, ale nebolo to ani take ze fuj...a dal som si lebo ma pozvali a len dva pohariky to nie je este vela
a pivo mi nechuti :-! z neho som sa pogrcal a pretrvavam voci nemu s odporom
Konzumáciou alkoholu si iniciujem pocit radosti ktorý dáva do pohybu tie najkrajšie asociácie predsa Ale iba v piatok, a víno neznášam, borovičku neznášam, rum nemôžem cítiť vodku tak isto ani karpatské alebo gin........ Jediné čo môžem je ovocné alebo domáce a samozrejme pivo.......
boli casy ked mi alkohol vadil alebo som to pokladala za trapne ked sa niekto ozral lenze casy sa menia ludia tiez... nemozem povedat ze nemam rada alkohol ale ani ze ho mam rada ale opijem sa rada pravda je aj to ze treba vediet pit, treba vediet co a v akom mnozstve a je dolezite aj s kym pijete ale ved ako sa hovori sedem decka neublizi
Ja pijem pivo lebo mi chutí!!A celkovo alkohol pijem keď sa niečo oslavuje alebo také niečo....a určite nepijem aby som sa tak povediac ukázala niekedy to pijem aj individuálne alebo s kamarátom a ideme tak kde nás nieje vidieť ....Cize nepijem kôli okoliu
mne chuti tequilla, becherovka, gin(befeater), a gazdovska marhula...a este bacardi, malibu, a aj normalny rum. pivo mi absolutne nechuti, a vino nepijem, ale ked niekto ponukne tak dam si...
ked pijem tak z dovodu bezstarostnosti a euforie rad si dam dobre pivko a tiez kludne aj vino,gin s tonicom,rum ..a nenavidim fernet! fujha..sladky jak hovno z nutrie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Alkohol nepomáha riešiť problémy! Nuž, ale ani minerálka.
Ale akosi postradas PODSTATU alkoholu alkohol sa nepije pre chut, pije sa pre ten stav, co nasleduje potom. Alkohol je jedina legalna droga. A ako uz bolo spominane, ludia ktori piju aby zapadli su v zasade ti vo veku 16 a menej, predovsetkym deti na zakladnej
btw ja tvrde nepijem, ked tak len velmi vynimocne.. ale take pivko si po jedle dam.. a vinko mi tiez chuti..
ale musím povedať, že v najväčšom psychickom zúfalstve nič neupokojí viac ako poldeco becherovky. neverila som, že je to možné, ale fakt je.
Borovičky, slivovičky a iné ičky nejsu moc pre mňa
a pivo mi nechuti :-! z neho som sa pogrcal a pretrvavam voci nemu s odporom
a pijem alkohol a niesom alkoholik
vzal si ženu mušku,
posadil ju na lavičku,
dal jej cucať hrušku.