Moc mi to nechutí.. raz za čas sa to dá.. ale celkovo sladké nátierky ako nutela alebo arašidové maslo moc nemusís.. ale reeses mi chutí.. aj tyčinka aj peanut butter cups
Minule som si to kúpila, že teda ochutnám, čo to je zač, keď to tak tí Američania ľúbia a bola som úplne sklamaná...myslela som, že je to sladké a namiesto toho sú to iba pomleté arašidy a urobili z nich "omáčku"..alebo teda maslo Arašidová Nugeta je 1000000000- krát lepšia.
este som ho nejedla , ale minule som v DM drogerii pokukovala po nom, mali tam arasidove maslo s 99% arasidov, vyzeralo fajn. Mozno si niekedy kupim a skusim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
cele leto som ho vyžierala
Nič to so mnou neurobilo, asi je to veľmi umelé že moje telo ani nezaregistrovalo že "sú to arašidy" takže výnimočne, žiadne napuchnuté ústa som nemal
Ale je to..divné..proste tie kúsky arašíd to neni nič moc no..nedá sa to ani poriadne roztierať, je to stuhnuté a veľmi mi to ani nechutí..
Ale to bude všetko to, že je to z Lidlu no Vo filmoch to je také yummy, tak krásne rozotieratelné, ako Nutella
Už končím, píšem jak keby to je sloh na maturity
Nabudúce by som privítala anketu
Inak ja to lúbim len v kombinácii s banánmi alebo džemom,aby to prebilo tú zvláštnu suchú chuť... teraz plánujem z lieskových orieškov maslo
@hopelight ak si spomeniem, tak pojdem kuknut niekedy vdaka