@gombicka333 v Bavorsku to tak bežne robia v podnikoch, no v obchode sa dá kúpiť Radler ale je iný ako tento náš lebo je tam cítiť to pivo, toto je malinovečka ...a ten náš je predražený tu som videl za 0,75€ no aj za 0,92€ plechovka a tam výde flaška na 0,30€
tak čo sa čudujete keď je pomer citronová šťava ku pivu 60 ku 40..
ako mám rada pivo, ale tak radlera pijem ako malinovku... to si otvorím jedine ak je to úúplne vychladené, vylejem na dva krát do pohára a za minútu toho niet
@upirka113 ja musim povedať na svoju obranu - ja neslopem !! nepijem alkohol vobec , jedine čo som kedy pila bolo červene vino a tento radler , inak nič
ségre to nejak zachutilo s výnimkou tohto, čo máme doma. Vraj to chutí, ako malinovka A ešte mi aj núkala, aby som sa presvedčila. (Nie, nechutnala som A táto osoba mi má byť príkladom?(ach)
Chuti to ako malinovka, no je to dobre iba ak je to studene a je vonku teplo, inak noo takymto malinovkam sa vyhibam a dobre vychladene klasicke pivo sa hodi aj v zime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Nepochopím ekd neikto chce pit pivo tka si kupi pivomineralku ako piče
od smadu je to asi dobre, ale inac chmelu neholdujem
viac mi ale chutil ten citronový Staropramen.
ako mám rada pivo, ale tak radlera pijem ako malinovku... to si otvorím jedine ak je to úúplne vychladené, vylejem na dva krát do pohára a za minútu toho niet
tak tebe je to jedno, aký chľast, ty to aj tak vyvraciaš ale ja už, keď to pijem, tak nech mi z toho neni ráno ako po prejdení parným valcom chápeš
neuznávam, keď sa hocičo nalieva do piva (s výnimkou medoviny
Ale celkovo sú tieto Radlery akurát tak pre ženy. Chlapi pijú pivo
pre koho je to slabé nech si dá Slivku a vyše !!!