Mám taký problém s notebookom. Hrám GTA San Andreas a Mafiu 1 a vždy sa mi to občas rozseká. Keď hru zapnem, ide normálne. Asi po pol minúte mi začne sekať, a po niekoľkých sekundách mi zase ide normálne. A potom zase začne sekať atď. Robí mi to stále, a
@anonym0000 povypínal som zbytočné procesy a trocha to pomohlo. Ale občas sa to ešte rozseká, no nie tak často. Skusím ešte defragmentovať, a skusim este zvatsit velkost na HDD ktoru moze RAM ka vyuzivat. Uvidim aky efekt dosiahnem. Diki
mne strašne pomohol program advanced systemcare 6..vymaže ti to zbytočnosti z počítača,opraví chyby v registri,odstraní malware,zrychlí počítač,opraví problémy s prehliadačom atd...
Mne začal sekať sims 3,tak,že sa to nedalo ani hrať .potom som stýmto programom opravila šecko čo sa dalo a hra ide ako po masle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
battlefield 2 company of heroes atd a keby bol proglem v grafike sekalo by to skoro stale
mozne riesenia:
popozeraj spustene procesy (mozno tam mas nejaky ware a zaplnuje ti RAM ...)
ak tam budes mat napr iexplore.exe otvorene x-krat je jasna vec
skus (ak mas miesto na disku) zvatsit velkost na HDD ktoru moze RAM ka vyuzivat ked je plna
defragmentuj disk
skontroluj chby
ale hlavne tie procesy
Mne začal sekať sims 3,tak,že sa to nedalo ani hrať .potom som stýmto programom opravila šecko čo sa dalo a hra ide ako po masle