uz treti rok chodim na vysku,ale chyba mi SS.vsetci uz chodia do skoly a mne je smutno..cez leto tu bola vacsia sranda..sice som este stale v zahranici,ale aj tak mi chybaju spoluziaci zo strednej,na VS je to uz take onicom..ziadne skvele vztahy ako predt
akoze som rada na strednej je mi na nej fakt geniaaalne ale tesim sa na nove kolektivy , zase ja co poznam ludi-pr.moji bratia su tam dost spokojni a nasli si paradnu partiu-stálu..
ono zalezi aj od toho co studujete. nas je na odbore 16, takze mame vsetky hodiny spolu (a tych je celkom pozehnane, v priemere 30 tyzdenne, ale nedeste sa, to plati len pre uzky okruh odborov). a kedze skola potrebuje z niecoho zit, tak ma vacsina vyucujucich snahu skor nas tam udrzat ako vyhodit. Je sice pravda, ze je to uplne ine ako na strednej, cast nas dochadza, par byva na intrakoch alebo na privatoch a kazdy mame dlhodobe priatelstva a kontakty zo strednych, ale to je prirodzene. neviem si predstavit, ze by som bola na strednej dlhsie. 8 rokov v tej istej triede s tymi istymi ludmi mi absolutne stacilo.
celkovo si uvedomime ako nam bolo dobre na strednej,pamätam si ako som na nu nadaval ked som tam chodil a tesil sa na VS teraz je mi luto ,ze som si viac neuzival tie chvile s priatelmi...VS je fajn,ale mas ôlen par priatelov ak vobec a uz to je uplne ine cely system slobody...zlata sredna skola
fu stredna chyba aj mne bolo tam fakt super tie blaznive veci co sme vystrajali profakom.a kolko krat sme sa spolu opili a vylety a vseko...hm ale zivot ide dalej.skonci sa jedna etapa zivota a zacina sa druha.ked som isla na strednu maminka mi povedala ze uvidis ako rychlo ti to ubehne a mala pravdu ani som si nevsimla a uz osm mala po maturach.
Kua na strednej mi bolo najlepsie nikde inde som sa tak dobre nezabavil, sice bolo dost ucenia ale to nam nebranilo stvarat tie najvetsie blbosti, a to ich fakt bolo hodne, vsak o tom svedci aj moja trojka so spravania s podmienkou, hold za zabavu sa niekedy aj plati, ale aj tak najlepsi bol zazitok ked som riaditelovi hodil snehovu gulu rovno do xichtu(nahodou )ved to poznate sami.
na strednej som zažil renesančné obdobie, z ktorého čerpám dodnes, napríklad aj na mojich článkoch, hoci som maturoval 13 rokov dozadu. nadherný čas, ktorý sa nezopakuje nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
akoze som rada na strednej je mi na nej fakt geniaaalne ale tesim sa na nove kolektivy , zase ja co poznam ludi-pr.moji bratia su tam dost spokojni a nasli si paradnu partiu-stálu..
no je pravda ze nas kolektiv sa nerozpadol a sme v podstate vsetci spolu aj nadalej ale predsa to bolo ine obdobie asi to naj...
okrem toho mame za kamosov aj profakov a s nimi je tiez sranda
sem tam si v cesa volna sadneme a nad poharom vina rozoberemevseliake debiliny a je nam hej