Ľúbite ešte stále niektorého svojho bývaleho/bývalú??
Asi sa stala chyba v systéme ale ja ešste stále áno,je jedno,prečo sme sa rozišli,proste iná cesta nebola,nebolo to nič hrozné ale aj tak to nechápem.VeĎ je koniec.
Nie, neľúbim. Možno aj preto, že rozchod som iniciovala ja, už to nemalo zmysel, vždy meškával, čo sľúbil, to nedodržal a nakoniec som na neho chytila averziu. Ale ostali sme fajn kamarátmi, dokážeme sa spolu porozprávať- ale skôr cez mobil či icq, inak osobne s ním moc byť nemusím. Má síce 26, ale stále je z neho nevyzreté dieťa.
Možno ste od seba krátko. To sa spraví, keď budeš mať iného
Touto otazkou som sa ani nezapodieval I ked som este s nikim nechodil ale jedna vec je jasna, ze predsa len tam ten cit k tej druhej osobe je. Ale uz to nie je to co to bolo a ani nebdue. takze psiat (vraviet) o laske uz nemozno.
Svojim sposobom ano. S kazdou byvalou mam aj po rozchode dobry vztah, mam ich rad a zalezi mi na nich. A ako sa poznam je dost mozne ze by som dokazal s hociktorou z nich zacat 2krat.
Ale urcite to nie je taka laska ako ked s niekym som, skor take cosi jemne nad kamaratstvom Neviem ako to opisat, prosto viem si s nimi pokecat, povzbudit, neziarlim ak maju ineho alebo co ale stale su cosi viac ako "len" kamosky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Možno ste od seba krátko. To sa spraví, keď budeš mať iného
Ale urcite to nie je taka laska ako ked s niekym som, skor take cosi jemne nad kamaratstvom Neviem ako to opisat, prosto viem si s nimi pokecat, povzbudit, neziarlim ak maju ineho alebo co ale stale su cosi viac ako "len" kamosky.