co ja viem..tak pol na pol..kedze mne sa zda ze aj cez semester mam prazdniny
cez letny semester som chodila do skoly len 3 dni v tyzdni a aj to len na 2
- 3 hodky kazdy den...na prednasky som nechodila vobec..takze mi to fakt pripadalo ako prazdniny..hotova ulievaren...len habadej seminarok a skuskove..to mi vadi najviac..takze neviem ci sa tesim na skolu...
neviem presne, co ma caka v druhaku, takze neviem posudit ci sa tesim...ale toto leto je total nuda...teda zatial
pravda??? strašne brutálne moc mi chýba....neverím že som zmaturovala a už sa tam nikdy nevrátim...proste po piatich rokoch..koniec....ku tím profákom, triednej, mojim spolužiakom....bol tam bordel, humus...ako čisté socky sme odtiaľ odišli..ale strašne mi chýba...
neviem...aj mi chyba ale zas na druhej strane ked si uvedomim ze ma caka matura..no neviem...bojim sa toho ale zas sa tesim na niektorých spoluziakov....
@krutafunebracka@motylik141 maturita je NIC! teraz vam to pripada, ze ake je to strasne tazke, ale ked budete mat potom...... inak maturitny rocnik je podla mna definitivne najlepsi zo vsetkych. a potom to leto...
@majusssska Ale naša škola je chorá, nejde len o to, aké kraviny sa máme učiť, ale mnohí si to vraj opakujú v septembri kvôli absolútnym kravinám. Navyše druhá skupina (iný odbor) už dostala svoje témy na praktickú časť a nám to vraj bude stačiť vo februári, čo je absolútne choré, pretože to je to najhoršie obdobie a nedá sa to stihnúť naozaj dobre, nechcem mať ledva 4, chcem poriadnu maturitu. Je to choré.
Ale aj tak to bude najhoršie. A ešte stužková, to je zvrátené, to je snáď mučenie.
Hej, potom to leto a práca, úžasné. :/
Ale budem rada, že odtiaľ konečne vypadnem a od všetkých.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Mierne, ale to je jedenástimi dňami bez fajčiva.
cez letny semester som chodila do skoly len 3 dni v tyzdni a aj to len na 2
- 3 hodky kazdy den...na prednasky som nechodila vobec..takze mi to fakt pripadalo ako prazdniny..hotova ulievaren...len habadej seminarok a skuskove..to mi vadi najviac..takze neviem ci sa tesim na skolu...
neviem presne, co ma caka v druhaku, takze neviem posudit ci sa tesim...ale toto leto je total nuda...teda zatial
no musím uznať že sa teším aj na výšku
Ale aj tak to bude najhoršie. A ešte stužková, to je zvrátené, to je snáď mučenie.
Hej, potom to leto a práca, úžasné. :/
Ale budem rada, že odtiaľ konečne vypadnem a od všetkých.