@22@drejka Prečo? Veď sa len položil neškodnú otázku. Ak je o nej založená anketa a nikto ju zatiaľ nevymazal, to znamená, že je to niekto veľmi dôležitý. Nepoznám ju a keďže chcem byť v obraze, tak sa spýtam ešte raz. Kto to je?
Panebože, v poslednej dobe mám pocit že sem chodia len pošahaní ľudia, ktorí nemajú čo iné na práci celé dni len riešiť virtuálny svet a presedia na tejto stránke viac než je zdravé.
Začínam chápať prečo som mala ešte donedávna zaheslovaný počítač mojím otcom.
Už viem čo tým myslel, že mi začne hrabať a len za tou debnou budem sedieť keď toho bude priveľa.
vôbec mi nechýbala, keďže jej blogy nečítam. Ale nechápem načo toľké pi*oviny ohľadom toho. Načo písať o nej blogy, robiť fóra a zakladať ankety. Nech si @malapohroma robí čo chce Je slobodný človek môže prichádzať a odchádzať kedy chce...tak ku*va, načo to toľko riešite!!!!
Bože toto mi príde najviac trápne ako fakt Za to že je niekto na Birdzi známy tak sa mu buď väčšina strká do riti alebo veci tomu podobné a má ho za boha a úplne sa stará kde je a čo robí..Ten istý prípad ako s krutoufunebrackou..aj tej sa kolko ludí snažilo pchať do riti a tak to teraz robia aj malejpohrome...jako fakt by sa mohli niektorí spamätať nič v zlom ale je mi to smiešne už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
nehovorím, že by mi malapohroma nechýbala, len chcem povedať, že je okolo toho veľké boom
@kevin aj ja toho začínam mať už dosť....
veď nech si robí čo chce je to jej vec...netvrdím že ju nemám rada ale teraz sa z nej idete všetci posrať....
haló ľudia je tu tisíc iných userov....tak čo v kuse len o nej meliete
Načo toto všetko?
Načo to všetko riešite?
Blogy, diskusie?!
Nechapem.
Ako keby to nebola jej vec čo orbí a čo nie!!
zase sa to začína
lebo iný dôvod ako ten, že si totálne prijebaná a potrebuješ jebať do veci ktorá bola už X krát rozoberaná a uzavretá, asi nieje...
už do toho toľko nejebte všetci !!!! odišla, prišla, nemáte za čo do nej pičovať a ak áno tak ste totálne prijebané zakomplexované deti.
treba vám takto pekne vynadať aby ste pochopili ako to vie človeka nasrať ????
ts..
@drejka no (len) s @insomny.om (asi) nestaci
A kto povedal, že som tým mal na mysli seba?
@johnysheek @drejka Inak, nezdá sa vám, že sme trochu odbočili od pôvodnej témy?
Hm... ..................................................................
Začínam chápať prečo som mala ešte donedávna zaheslovaný počítač mojím otcom.
Už viem čo tým myslel, že mi začne hrabať a len za tou debnou budem sedieť keď toho bude priveľa.
vsetci si myslia ze som sa chcela zviditelnit to tak NIE JE tak uz o tom nezakladajte fora, nepiste blogy ani nic prosim.
k odbocovaniu od temy len tolko, ze som si ziadne vykyvy nevsimol, vsetky komentera su v jednej linii
k pisaniu v trojke.. no je to len pisanie
k insovmu frajereniu.. nie kazdy si to moze/chce dovoli(ova)t
ale to akoby sme každého jedného birdzáka k životu potrebovali..
si myslím, že polovica ľudí čo tu hlasovala jednak ju ani nepozná alebo proste hlasovali iba tak..
šak si konečne vážte tie najkrajsie slová na svete.. - chýbaš mi
nie!
ani nie