Stalo sa vám že ste v práci spravili nejakú chybu a bolo z toho zle? Alebo nejaký trapas? Ako ste to brali? Robili ste si z toho ťažkú hlavu alebo alebo ste sa na tom zasmiali?
raz došiel hosť, ktorý hovoril jazykom, ktorý som nepoznala, snažila som sa na angličtinu alebo taliančinu, ale nevedel, takže sme sa nevedeli dohovoriť, ja som začala panikáriť, potom došiel manažer že čo, a nejako sme sa posunkami všetci snažili situáciu vyriešiť ale no nebola to celkom chyba ani trapas, ale pousmiali sme sa
Tak my sme vzdy na hrane. Otazka je co je chyba. V danom momente mozme nieco povazovat za najlepsie mozne riesenie.. Ale chyby robim to ano. Bez toho to nejde. Nejak zle som nikdy z toho nemal.. Kym sa zmestim do tych 30 000 € skody je to ok
od aprila som mojimi chybami pripravila firmu o cca 5000€, ale tak rata sa s tym a som poistena chvalabohu trapne sa necitim, ale ked kvoli mne zenska stravila vianoce na letisku som bola kusok smutna :-!
Raz som mala pracovnú misiu: ísť na dva dopravné inšpektoráty a odhlásiť na nich dva vozidlá. Za jeden deň. Vybavila som ich presne 0, neúspech na oboch
Stávajú sa mi chyby, ale nikdy nič hrozné, väčšinou sú také úsmevné, resp šéf sa smeje a rýchlo to fixne.. ale stáva sa u nas, že niekto občas spraví takú chybu, že nielenže nespraví svoju robotu za celý deň, ale ešte pridá robotu iným a to už by som sa asi cítila blbo..
Spravil som veľa chýb aj v predošlej práci a v terajšej asi najviac...veľa evri škoda, ale ja som to necvakal takže spokojnosť...a mal som celý týždeň z toho pokazenú náladu chcel som aj odísť, lebo veľká zodpovednosť, ale zvykol som si a naučil sa
resp to ma zamestnavatel zariadene asi, ja neplatim tu poistku ani nic, iba ked spravim nejaku vyraznejsiu skodu tak podpisem taky papier kde je moje meno ze ja som to spravila, a oni poslu love
co ja viem,nic take hrozne..
mozno som len daco zle skopirovala
a ked som objednavala stravne listky,urcite som sa tam parkrat sekla,ale nastastie nasa firma neriesi kazde euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mozno som len daco zle skopirovala
a ked som objednavala stravne listky,urcite som sa tam parkrat sekla,ale nastastie nasa firma neriesi kazde euro