Spomeniete si na nejakú chybu, ktorú ste spravili v posledné 2 týždne? Napr. že ste si niečo zabudli a museli ste sa po to vracať, alebo ste povedali/spravili niečo čo ste nechceli, resp...poprípade môžete ísť aj viac do minulosti
včera som si nechala mobil v škole a dnes mi ho dala profesorka a mala som všetky zmeškané hovory z večera rozkliknuté. Dúfam že sa pohrabala ešte viac a našla, čo chcela.
a vracam sa väčšinou po hodinky/dáždnik. aaa klúčiky zabúdam všade, fakt všade
,,včera" som zakopla a zletela v škole zo schodou(videla to asi polka školy=hanba) a predvčerom som ocovi oškrela auto takže karta mi ide riadne...sa už teším čo sa mi stane dnes :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
včera som si nechala mobil v škole a dnes mi ho dala profesorka a mala som všetky zmeškané hovory z večera rozkliknuté. Dúfam že sa pohrabala ešte viac a našla, čo chcela.
a vracam sa väčšinou po hodinky/dáždnik. aaa klúčiky zabúdam všade, fakt všade
A nič z toho nejde napraviť! A je mi to už aj tak jedno
napr. som piisala sms-ku o bývalom..a nechtiac som ju poslala práve tomu bývalému