tie možnosti nie sú veľmi dobré, najlepšie by som to napísal slovami "áno, raz odídem, momentálne sú veci, čo ma tu držia, ale skôr-či-neskôr odídem navždy"
možnosti mi nesedia...ale áno,keď sa tento ,,úžasný,, systém nezmení...a keď sa mi pošťastí...ale nie vždy sen o zahraničí dopadne dobre...inak mimo toho mám SVK rada...
keď dokončím prvú výšku, chcem za zdekovať, najlepšie do Japonska (totálne najlepšie by bolo keby so mnou šla jedna osoba) a potom môžem začať pracovať, popr. keby som odišiel len do Čiech, spravil by som si tam druhú výšku
uz som bol iste obdobie prec a nevylucujem striedavy pobyt tu a za hranicami, neplanujem natrvalo odist ale striedavy pobyt doma a za hranicami je pre mna najprijatelnejsia moznost.
Momentálne som 5 mesiacov mimo Slovenska a nenormálne sa teším na koniec augusta, keď budem znova aspoň na pár dni *doma* na Slovensku, na ktoré som predtým tak nadávala.
Pár rokov síce ešte plánujem žiť v zahraničí (zarobiť si many ) ,ale raz sa určite natrvalo vrátim.
fúúú, momentalne uz nie som na Slovensku..neodisla som leb je to tu nahovno alebo podobne keci.. proste som odisla, skusila to inde...clovek nikdy nevie kde skonci..tak 4 roky by som tu este zostala..alebo planujem..
@transplantovana a aká je kvalita škôl v tých iných štátoch a aká je u nás? Ale o to tu nejde, ja som len reagoval na ten jeho "dlh voči štátu", ktorý on spomínal...
Paci sa mi ako vsetci chcete odchadzat ale pritom 90% z vas sa sem varti lebo to nezvladne alebo neodide vobec. Vsak sa bojite pozicky brat a co chcete ako robit v zahranici? Kazdy picuje na Slovensko ako sa tu zle zije, ale tym ze odidete situaciu urcite nezlepite. Tu sa ukazuje egoizmus Slovakov. A moznost ze ostanem tu budem robit na ciganov je riadna picovina.Neviem ako autor, ale ja robim nato aby som si zlepsil svoj zivot. Nuz kazdy to vnima inak. Vela stastia exporotvanym tesim sa na vas import
odist.... ale vratit sa. sice som tu spoznala milion ludi, sama sa o seba staram...vela vela novych skusenosti...ale domov je domov...nie ze by som za nim plakala. ale zostat tu navzdy/ to nikdyyyy co siiiii. domov celkovo mi chyba strasne.
plus,vsetci si predstavuju strasne lahko zahranicie. ja sa na tom teraz uz len smejem.d ale na to, nasetrit si kese, odist,zaradit sa tu do spolocniosti a vydrzat nema kazdy clovek....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
b) na 90% sa chystám preč od októbra.
vsetko bude podmienene tym, ak sa fico dostane znovu k moci.
potom sa tu uz nebudem citit dobre
Ale risk je zisk a ja riskujem rad.
Pár rokov síce ešte plánujem žiť v zahraničí (zarobiť si many ) ,ale raz sa určite natrvalo vrátim.