a zajtra mam testy z angliny ..su na to aby ma priradli do skupiny pokrocilych a zaciatocnikov..je zle byt u zaciatocnikov??....inac idem na gympel....a a nepamate si co bolo na tych testoch??...len tak..mimochodom....
nieje to zlé byť u začiatočníkov podľa mňa.... tak sa učíš angličtinu od začiatku a nemáš problémy... keby si bola u pokročilých možno by ti nejaké vedomosti chýbali
aj mi sme sa delili....siel som ku tym najvyssim...od zaciatku som nechcel ist mozno je to dobre...ale tak viem ze budem s toho maturovat...a nebudem robit krok dozadu...cize viac sa tam naucim atd....potom stihnem do maturit viac toho ako ti co od zaciatku budu...
boze no man to caka v septembry... strasne sa bojim.. ale no dufam z emi to dobre dopadne... a budem u pokrocilich.. po 8 rokoch by bol asik trapas byt so zaciatocnikmi....
..no aj my sme ich pisali..a dostala som sa do tej ´´strednej´´ skupiny..cize zlaty stred ..a ja mi v nej dobre..a dokonca musime toho vediet ovela viac nez v tej najlepsej skupine vela krat..takze som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja to newem napisat..