Ludia v nedelu odchadzam do anglicka, za segrou na 2 mesiace, cakaju ma tazke 2 mesiace bez priatelov a tych typickych prazdninovych vecierkov, diskotek, chat a kupania... Bude to jednoducho tazka zalezitost, byt tak daleko od priatelov a ludi ,ktorych ma
No ja v sobotu odlietam do Skotska. Presnejsie do BRECHINu spolu so spoluziackou zbierat jahody na farmu. To vam bude makacka Tesim sa tam, ideme pekna skupinka cez agenturu
no moja ..ja som uz v irsku mesiac, a je to dost tazke...som tu este ktomu aj sama, bud rada ze tam mas segru, tych chat a kupania bude este dost..moj nazor je taky ze kym mozes tak chod, uvidis nove miesta, spoznas novych ludi, doma budes este dlho...neboj sa aj tam sa bude bavit
jasné že hej...ale tak nie celkom cez prázdniny...idem 11.09.( ja viem blbý dátum) do grécka na 6 dní na poznávací zájazd...uplne sa tesím...idem tam s celým nasim divadlom...neviem sa dockat
ja by som vam ten londin rada prepustil uz 4 rok v anglicku ?? co ja viem ... uz to tam mam viac ako doma pomaly... vsetko opznam,,, a bude to tazke , bez friends
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov