prečo je svet taký krutý? Skvelá kniha, debilna vizuálna verzia. Isto si ten film pozrieť nechcem, chcem si nechať knihu vo svojej hlave tak, ako som si to zilustrovala.
ak na to budu fest dobre recenzie(co pochybujem), tak porozmyslam o stiahnuti, do kina na to urcite nepojdem, viem aj lepsie vyuzit tie evri, na pivo napriklad
Kniha uzasna - a u sfilmovanych knih zo zasady plati najprv citaj, potom pozeraj, lebo nepoznam tak vela prikladov, kedy zo zlej knihy spravili dobry film ako naopak - z uzasnej knihy maximalne priemerny, ak nie aj podpriemerny film. Ale ano, do kina pojdem, lebo je to jedna z mojich najoblubenejsich knih a som zvedava co z nej bude. Ale s castingom nie som spokojná, lebo ani Robert ani Reese sa mi nezdajú byť adekvátni tým postavám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Inak neviem prečo mi to tam trtlo po dva krát
prečo je svet taký krutý? Skvelá kniha, debilna vizuálna verzia. Isto si ten film pozrieť nechcem, chcem si nechať knihu vo svojej hlave tak, ako som si to zilustrovala.
Čo mi za to spravíš?
btw a je trapny
A inak...už som o tom uvažovala takže asi aj áno
Ja som iba čítala o tej knihe a vraj je neskutočná! Tak aj film by som chcela vidieť, aby som vedela zhodnotiť či sa mi oplatí míňať peniaze na knihu.
ale ževraj je aj na kniha dobrá