@rainyday@luc.ka@kikushenka Práve som sa vrátil zo saw 3D. Nestojí to zatu cenu.. chýbalo mu ešte tak 10 mi aby som do seba natlačil celý XXL popcorn.. (tomu filmu), 3D efekty dokopy asi 4 ktoré si aj človek všimol.. celkovo hodnotím.. 4/10 aj s občerstvením.
A "mäso" tiež nič moc.. išiel som tam bez názoru na ten film, vyšiel som sklamaný..
@0mega1 a celkovo som teraz dospela k nazoru, ze do kina sa chodit neoplati. ja som prave dopozerala Machete co je zajtra premiera a tiez nic moc.. zas by som zbytocne vyplajzla 3,30 eur.
@0mega1 no zaplatiť si za 3Dčko 8€ je risk pri 99% filmov ja osobne už na 3Dčka nechodím, ani keď to mám zadarmo - zrak mi je prednejší. ďalšiu dioptriu navyše si už neprosím....
aj tak si myslím, že 3D booom časom opadne, lebo načo to je? raz si kukneš niečo v takom formáte, povieš si, že jéj pekné, lenže kvalitu filmu to podľa mňa nijak neovplyvňuje....
@0mega1 v prvom rade ti na kvalitu 3D poviem len toľko - ochudobňuje sa oň KAŽDÝ, čo si v sále sadá čo najďalej od plátna. neplatí, že 3D efekt je rovnaký nech sedíš kdekoľvek. ak si sadneš do viac ako 6teho radu od plátna, tak máš obyčajný film za cenu 3Dčka. s tým, že budeš mať na nose ako bonus otlačené okuliare.
ak chceš vidieť maximum z 3D efektov, ktorými film disponuje, tak si sadni do 4. radu - tam to ani nebude také zlé s tým, že sa budeš pozerať na plátno zdola
a stojím si za tým, že 3D omrzí. veľa ľudí to znáša zle - mne to vadí na zrak, x ľuďm je z toho zle a bolí ich hlava.
@luc.ka o 3D niečo tak viem.. sedieť viem ako mám no veľká časť (obrovská) záleží aj od spracovania filmu pri "výrobe".. pokiaľ to spískajú tam, 3D stoj za 2 veci (ako v prípade saw)
O tom že to divne vplýva na ludí viem, som ale zrejme v menšine
@0mega1 jop ja viem, ako sa to robí ja len že veľa ľudí spraví túto chybu a potom nevidia ani to málo...
a mám pocit, že najlepšie na efekty z toho vychádzajú animáky teda... videla som monštrá, monštrá, up, ice age, koralínu, dragona... z hraných tuším len my bloody valentine, a to bol des hlavne kvôli titulkom. vlastne to asi nemôžem veľmi hodnotiť, keď som tých hraných videla tak málo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale dnes idem na saw7
teda ak budu este vstupenky, ked ich pojde kupit
A "mäso" tiež nič moc.. išiel som tam bez názoru na ten film, vyšiel som sklamaný..
Osobne chodím do kina len koli "zážitku a atmosfére".. no teraz, keď už je aj ten XXL popcorn vytrávený, aj eufória z neho, tak filmu dávam 2/10
(btw, platil som 8€)
(ale Resident Evil 3D silno odporúčam, hlavne kvôli 3D )
aj tak si myslím, že 3D booom časom opadne, lebo načo to je? raz si kukneš niečo v takom formáte, povieš si, že jéj pekné, lenže kvalitu filmu to podľa mňa nijak neovplyvňuje....
A ja 3D preferujem ale prednostne uprednostňujem Full HD formát, avšak to iba doma. A doma mi chýba často krát práve ta atmosféra..
ak chceš vidieť maximum z 3D efektov, ktorými film disponuje, tak si sadni do 4. radu - tam to ani nebude také zlé s tým, že sa budeš pozerať na plátno zdola
a stojím si za tým, že 3D omrzí. veľa ľudí to znáša zle - mne to vadí na zrak, x ľuďm je z toho zle a bolí ich hlava.
O tom že to divne vplýva na ludí viem, som ale zrejme v menšine
a mám pocit, že najlepšie na efekty z toho vychádzajú animáky teda... videla som monštrá, monštrá, up, ice age, koralínu, dragona... z hraných tuším len my bloody valentine, a to bol des hlavne kvôli titulkom. vlastne to asi nemôžem veľmi hodnotiť, keď som tých hraných videla tak málo...