bola som pred dvomi rokmi.... je to tam príliš prepchaté, mne postačí aj naša. a skončiť cviká o šiestej, utekať na beániu a druhý deň do školy a ešte sa aj učiť na písomku o šiestej večer, no ďakujem pekne
@mm47 je to podujatie ktore by malo byt organizovane UKckou pokial sa nemylim..je urcene pre vsetkych studentov a nie len z UK. Prvy rocnik bol zorganizovany uz v roku 2005 a napr zajtra tam vystupi kapela Vidiek,Hex a neskor by mala byt oldieska
už ma nebaví behať po beániách. je tam vždy strašne veľa ľudí, drahý chlast (pokiaľ to nie je beánia EU). a hlavne, organizátori beánií by mohli staviť aj na iné mená, než tých 10 kapiel, ktoré stále točia dokola...
@transplantovana 18.11. PKO. bude síce Polemic, z čoho nebudeš zrovna nadšená, ale máme skupinu ProRock, ktorí hrajú také rock ´n rollové oldies a orchester, ktorý diriguje jeden náš docent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@anzu ja chystam prvy krat,tak som zvedava