po pesoňa do útulku zajtra (ak tato odíde z domu už zajtra, ak nie tak až vo štvrtok) :happy: a vlastne mám aj trochu strach ale teším sa asi viac
a celkovo si dávam také záchytné body v budúcnosti, na ktoré sa musím tešiť, aby som zvládala prežiť
takže sa teším na víkend (aby som si oddýchla od školy),potom v piatok by som mohla ísť na slobodnú európu ak by niekto chcel ísť so mnou, potom niekedy v marci na koncert horkýžov, potom budúci týždeň ak sa mi podarí na tajnú oslavu narodenín kamarátovych, potom na bowling cez prázdniny, na oslavu šéfkovych narodenín (dúfam že bude!!!) aaaa.... a aha, v lete na Grape (ak ma manka pustí) a po mature do emeriky! (ak budem mať peniažky a odvahu)
a ešte sa teším ako sa niekedy konečne rozhodnem, čo chcem ísť študovať, z čoho maturovať, kam chcem ísť na školu a čo očakávam od života a teším sa keď budem konečne šťastná prešťastná jupííí
chystáme sa spať aby sme znova vstavali a tvorili,viac žili a menej rozmýšľali, aby sa naše plány nemuseli končiť len na nejakom blogu alebo len v našej hlave. Ono sa to všetko udeje keď to vypneš a pôjdeš tvoriť svoje zážitky
Teším sa na moju postel ako budem zajtra po poslednej skuske si citat len knizky
Tesim sa na vylet do prahy kde pojdem asi s frajerom o mesaiac a kupim si konecne aj nejaku spanielsku knihu
Ja som sa tesila na dnes a zajtra a pozajtra lebo kuriatkujem a potom na nedelu pondelok a utorok kedy budem robit to iste a potom do skoly na novy semester
a na spolubývajúcu. a kamarátov, jak dojdú a ja im velmi dôležito ukážem brno!
a ešte sa teším, ako si kúpim skrinku z ikei, keď si zarobím a ako si ju vytuním a bude krásTna!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a celkovo si dávam také záchytné body v budúcnosti, na ktoré sa musím tešiť, aby som zvládala prežiť
takže sa teším na víkend (aby som si oddýchla od školy),potom v piatok by som mohla ísť na slobodnú európu ak by niekto chcel ísť so mnou, potom niekedy v marci na koncert horkýžov, potom budúci týždeň ak sa mi podarí na tajnú oslavu narodenín kamarátovych, potom na bowling cez prázdniny, na oslavu šéfkovych narodenín (dúfam že bude!!!) aaaa.... a aha, v lete na Grape (ak ma manka pustí) a po mature do emeriky! (ak budem mať peniažky a odvahu)
a ešte sa teším ako sa niekedy konečne rozhodnem, čo chcem ísť študovať, z čoho maturovať, kam chcem ísť na školu a čo očakávam od života a teším sa keď budem konečne šťastná prešťastná jupííí
Tesim sa na vylet do prahy kde pojdem asi s frajerom o mesaiac a kupim si konecne aj nejaku spanielsku knihu
@tangerina na mňa?
aj na teba teda
a potom ešte aj na týždeň za kamarátmi a rodinou, aj keď to kvôli tej rodine trochu menej.
a samozrejme sa silno teším na pozajtra na pentagramček! silno silno.
a na spolubývajúcu. a kamarátov, jak dojdú a ja im velmi dôležito ukážem brno!
a ešte sa teším, ako si kúpim skrinku z ikei, keď si zarobím a ako si ju vytuním a bude krásTna!
a vidišto, na cigu sa chystám ešte teraz