@krvaaa : sa uvedom- toto je forum a ona tu moze napísať co ona chce .! nemusís sa vyjadrovať, ak sa nevyjadruješ k téme !!! Diskutovať bude ten kto tu možno predošléé fora nebol !!! tak drž zobak
A k téme : Ja budem chodiť po Slovensku,pojdeme do česka , ale hlavne s kamarátmi vonku a na kúpalisko a ty @maciatko0985 ?
tak prvé týždne len tak doma lebediť a oddýchnuť. potom jeden dva festivaly. a tak. rád by som šiel niekam mimo Slovenska ale nie je s kým a nie je ako (a zvláštne, že tentoraz financie sú).
asi by som šiel stopovať ale na dlhé vzdialenosti som ešte neskúšal. len tak sa spontánne zobudiť jedno ráno a vyraziť na cestu, no asi jedine ak sa zobudím s obrovským sebavedomím čo tak skoro isto nebude. no to je asi všetko. a pôjdem na túru s bicyklom. opäť prekonávať kilometre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A k téme : Ja budem chodiť po Slovensku,pojdeme do česka , ale hlavne s kamarátmi vonku a na kúpalisko a ty @maciatko0985 ?
@herecka29 presne aj ja!... na kupko, kamosky, turistika, dovolenky po slovensku!
asi by som šiel stopovať ale na dlhé vzdialenosti som ešte neskúšal. len tak sa spontánne zobudiť jedno ráno a vyraziť na cestu, no asi jedine ak sa zobudím s obrovským sebavedomím čo tak skoro isto nebude. no to je asi všetko. a pôjdem na túru s bicyklom. opäť prekonávať kilometre.