Fórum chyť najbližšiu knihu, otvor na strane X a napíš vetu ktorou strana začína tu už bolo, aj keď mám nutkanie založiť ju znova, ale napadlo mi niečo lepšie:
Ty, birdzák, chyť CD ktoré máš najbližšie poruke (len poctivé originály sa počítajú) a šupni s
Nemám
Teda tu nemám.
Doma by som mala aspoň nejaké rozprávky z Macka Pusíka.
(Alebo ak by sa rátali aj kazety, tak by sa niečo našlo, typu Nagy&deti;, ale predsa
mam na jednej kopke pri ruke muse - origin of symmetry, muse - black holes and revelations, muse - uprising (singel) a muse - live at rome olympic stadium
@n0win0u@mielikki neviete si ani predstavit, aky mam kvoli vasim profilovkam chaos na mb xD uz odkedy si ju dano zmenil kazdy den horekujem ked lustim tie prispevky kedze mate aj na prvy pohlad podobne nicky to len tak, keby sa nahodou jeden z vas rozhodol vsadit na kusok inu farbu, bude mat moju podporu xD
@h8u prepac ale mam vypite nenajdem to ale je to taky nejaky vyber no je tam Peter Lipa , Vec , Kirschner a take nezname veci aj od znamych intepretov a aj uplne nezname a ma to asi 6 rokov neviem no proste kedysi sme odoberali noviny SME a tam obcas bolo nejake CDcko a toto si pamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Overgrown eden - InMe
Teda tu nemám.
Doma by som mala aspoň nejaké rozprávky z Macka Pusíka.
(Alebo ak by sa rátali aj kazety, tak by sa niečo našlo, typu Nagy&deti;, ale predsa
...som už aj zabudol že mám originál, vďaka za pripomenutie
inu hudbu si vacsinou stahujem nelegalne, alebo si vynimocne kupim cez itunes, ak je to nejaka oblubena kapela
a je to: fat boy slim: youve come a long way, baby
(vypadá skôr jak dáka politická brožúrka btw, až na konci je nenápadne zasunutý disk )
Akože je ich tam dalších asi 15 ale toto je na kraji tak je ku mne najbližšie