je zname ze pokyn policajta je nadriadeny nad znackami alebo nad nejakym pravidlom cestnej premavky.. dobre to je jedna vec.. ale ked na skuske na jazde vam ten dement (fizel) prikaze odbocit abo vojst do jednosmerky v ktorej ako vyplyva zo znacky je zaj
Upozornit policajta, ze do danej ulicky je zakazane odbocit na zaklade dopravnej znacky. On vam povie ze si je toho vedomy, a povie ze tam mate aj tak odbocit.
@krivajucastonozka (vskutku čudný nick.. páči sa mi tvoje riešenie nastoleného problému hlavne tá časť "pan policajt ste kok*t, toto je jednosmerka.. "
nevem. ja by sem sa najprv v realite jeho opytal ci je on normalny. a po druhe to je take diskutabilne ja by sem sa asi s nim zacal hadat. aj tak ak ked ta skusa podla mna sa musi posluchnut prikaz polisa aj ked trepe nezmysly najme vtedy aj je v okruhu piatich metrov. ked vicej jebal by sem an nho.. ale toto je ine..
nám povedali že čo povie policajt to jednoducho platí, pretože jeho slovo má najvyššiu hodnotu, či sú skúšky alebo nie.. Najlepšie je samozrejme sa spýtať, kto chce strúhať machra može to risknúť ale radšej by som bol opatrný v tomto, jedna vec sú srandičky, ale druhá vec je že ten vodičák vám nemusí dať ak ho naseriete
ak povie, ze na najblizsej krizovatke odbocte napr. doprava (co je ta spominana jednosmerka, kde je zakaz vjazdu z tejto strany) tak je to chytak z jeho strany a caka, ci si vsimnes, ze tuto doprava odbocit nemozes. a teda mas odbocit na najblizsej krizovatke, kde je mozne doprava odbocit
on tym nemieni nadradit svoj prikaz nad znacku. ale skusa tvoj postreh a ci znacky a predpisy ovladas.
Nič, poviem, že je do jednosmerka a či tam mám skutočne vôjsť. Mňa napríklad do jednosmerky poslali, lebo tam som sa menila s chalanom, ktorý mal odšoférovať späť do autoškoly, takžeee
Pokyn policajta je nadradený nad značkami v pripade že riadi križovatku alebo nejakú situáciu na ceste,nie keď ti niečo šušká v aute do uška.Poslúchnutie takéhoto príkazu má za nasledok jediné a to pojeb,pretože ako účastník cestnej premávky sa musíš riadiť platnou vyhláškou a súvisiacimi predpismi.
@passko ty máš rešpektovať značky, policajt nemá právo ti dávať chytáky tak z neho nebuď taký dosratý.. nesmie to robiť, ak to spraví, povedz čo za značku tam je a neposlúchni ho
Plati to co povedal @smichi a neviem o tom, ze by sa taketo chytaky nesmeli robit. Policajt kontroluje znalost dopravnych predpisov. Vacsinou to zvyknu robit pri striedani ziakov za volantom. Povedia aby dotycny zastavil na autobusovej zastavke a ak bez toho aby si povedal, ze sa tam stat nemoze dotycny zastavi, tak ma smolu..
To je hlupost, lebo pokyn policajta nadriadeny nad znacku sa vztahuje len na poluicajta riadiaceho dopravu na krizovatke platnu pre vsetky auta. Komisar, co ide s Tebou v aute na skuskach, je len navigator.
@passko to že je policajt nadriadený všetkým dopravný značkám(zvislým, vodorovným, prenosným) a semaforom to je jasné, ale to len v prípade ak ten policajt, vojak je regulovčíkom(riadi dopravu), ale nie ak ti sedí za chrbtom ako pasažier a ťa skúša. Veď preto sa to volajú skúšky, že ťa skúša aj počas jazdy a nie len počas testu. Bohužiaľ ak ho uposlúchneš a on ti radí zle, tak asi budeš musieť si skúšky zopakovať.
@passko tak ja neviem teda, ja som pred skúškou bol aj oboznámený tým, že nás môže inštruktor vyskúšať aj počas jazdy(prikáže nám zastaviť na zákaze, atď.) Potom sa vyhovor na inštruktora, keď ťa zdrbe, že si odbočil do jednosmerky. :o)
@pa3cek mne povidala instruktorka ze to nemozu urobit a keby sa to stalo treba sa riadit pokynom policajta.. ked nepomoze vyhoorim sa tak na instrutorku co mi ostava
@flussisa nemože...moj ocino je inštruktor v autoškole..a ked som robila vodičak, pýtala som sa ho na to...policajt ti nemože dat zmiatočný pokyn...kedysi bolo že mohol...ale teraz NEMOZE.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Pokyny policajta su nadriadene znackam ak reguluje premavku, nie ak si na skuske z jazdy !!!!!!
Odbocite tam. Vyriesene.
smieech
ja by som si vypytal od neho vodicak a vyhodil z okna so slovami ze pan policajt ste kok*t, toto je jednosmerka..
ale v realnom svete by som sa ho spytal ci si je isty svojim pokynom..
on tym nemieni nadradit svoj prikaz nad znacku. ale skusa tvoj postreh a ci znacky a predpisy ovladas.
Policajt určite nie je pán boh, ktorý má najvyššie slovo a určite ťa nemôže vyhodiť zo skúšky keď na jeho príkaz neodbočíš do jednosmerky...
@cocca-colla ja sem to tu daval iba tak, bo nevim by sem s tym pokynom policajta na skuskach ustal, ja nemam strach
@0win0un0win0u ???
ale aj tak sem sa pytal neska na jazde instruktorky mam ho posluhnut aj ked povi hocijaku blbost ale mam