fakt ? to som nevedela...rada by som si kukla, ale ja na to určite zabudnem, a spomeniem si až keď bude neskoro...takto som prešvihla všetky zatmenia doteraz
@Kokinka ano ! Viem, ze vo vsetkych spravach vtedy islo varovanie, ze hoci intenzita ziarenia sa moze zdat mensia tak priamy pohlad do slnka moze sposobit trvale poskodenia zraku. Tusim sa vtedy aj predavcali take tmave cierne sklicka, cez ktore sa dalo pozerat.
Ja som mal vtedy 16 rokov, ale tiez som neodolal a na chvilu sa do slniecka pozrel, bolo to cool
@Kokinka To nie je možné...veď mi to pripadá maximálne 5 rokov dozadu. Presne viem, kde som bol a čo som celý ten deň robil..... nóóó, šak kukal do slnka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Co sa tyka astronomickych ukazov, tak mne sa najviac pacilo uplne zatmenie slnka - august 1999. To sa tak skoro opakovat nebude
@Husky neni si nejaký náročný? aj toto je zaujímavé nemusí to byť niečo extra ale ani toto sa nestáva každy den DDD
...to bude naozaj vzrušujúci pohľad
Ja som mal vtedy 16 rokov, ale tiez som neodolal a na chvilu sa do slniecka pozrel, bolo to cool