Ked cez cestu prejde cierna macka hovori sa ze mate nestastie ale co ak o chvilku nato prejde cez cestu biela macka ? vynuluje sa to a bude vsetko ok ?
@wampirekiss Samozrejme že je to debilina ako aj kopa iných porekadiel, povier, pranostík.
Ja som tu otázku pochopila tak, že otázka je myslená "filozoficky" alebo možno nás zakladateľ chcel nachytať na tom, že biele mačky neexistujú, ale určite existujú, ak chcete dám Vám sem aj obrázok, len potrebujem vedieť ako sa vkladajú obrázky do diskusie
@7@hekysek Já mám doma úplně bílou kočku, bez fleků a šmouh... Teda když si zrovna inteligentně nelehne na rozpálený kamna, to mam psíš růžovo - bílou kočku.. ale fleky na fobě žádný nemá, ani okolo očí ani jinde!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nehovorím, že je celkom bežné ich vidieť, ale existujú
Ked ta prejde kamion sa ti stane nestastie - True.
ale inak mam cierneho kocura a je to dobra debilina
Ja som tu otázku pochopila tak, že otázka je myslená "filozoficky" alebo možno nás zakladateľ chcel nachytať na tom, že biele mačky neexistujú, ale určite existujú, ak chcete dám Vám sem aj obrázok, len potrebujem vedieť ako sa vkladajú obrázky do diskusie