Ja by som si nevybral žiadnu, celá mágia je produktom ľudí z temného praveku, ktorí si mysleli, že hrkaním kamienkov možno privolať dážď a podobné veci.
rozdiel je v tom ze pomocou bielej magie mozete ovplyvnit len seba, ak sa snazite ci uz aj pre dobro druheho ho ovplynit je to uz cierna magia...
taktiez by som si nevybrala ziadnu... ak chce clovek nieco dosiahnut mal by sa snazit to dokazat normalne...nepredstavujem si pod mojmom magia par teenagerov vo ciernom obleceni ovesanych retiazkami a amuletmi co pozeraju fantasticke serialy a hraju sa na silnych...
verim ze magia existuje mozne je vsetko ale neskusala by som sa s nou zahravat...
rozdiel medzi ciernou a bielov magiou je velky!Biela je oddavna povazana za dobru magiu sluzi na uzdravovanie.Cierna na nicenie!Kazdy z nas pouziva jednu z foriem magie.Aku?Jednou z najsilnejsich foriem magie je Magia slova!A teraz nemyslim taku v ktorej pouzivate slovo a vznikne ohen a tak podobne.Magia slova je komunikativnost
je to magia ppomocou ktorej ludia dost silny a schopny dokazu zaujat ludi a preniknut im do duse a ovplyvnit ich dalsie kroky(ci uz zle alebo dobre)Podla mna je blbost ak sa magia deli na bielu a ciernu!Ties je spravne aby sa s magiou clovek nezahraval pretoze nie kazdy je schopny prijat ju a ovladat tak ako by chcel.SU aj dalsie formy magie ale to tu zatial nebudem rozpisovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
taktiez by som si nevybrala ziadnu... ak chce clovek nieco dosiahnut mal by sa snazit to dokazat normalne...nepredstavujem si pod mojmom magia par teenagerov vo ciernom obleceni ovesanych retiazkami a amuletmi co pozeraju fantasticke serialy a hraju sa na silnych...
verim ze magia existuje mozne je vsetko ale neskusala by som sa s nou zahravat...
je to magia ppomocou ktorej ludia dost silny a schopny dokazu zaujat ludi a preniknut im do duse a ovplyvnit ich dalsie kroky(ci uz zle alebo dobre)Podla mna je blbost ak sa magia deli na bielu a ciernu!Ties je spravne aby sa s magiou clovek nezahraval pretoze nie kazdy je schopny prijat ju a ovladat tak ako by chcel.SU aj dalsie formy magie ale to tu zatial nebudem rozpisovat
Vvalenti...ci cierna, ci biela?...a ze nakoniec magia slova?(uznavam funguje)...ale zmagoris viac ako je potrebne