ja som mala dva roky čierne vlasy asi po riťku a pôsobilo to mega sexi ale bola s tým obrovská robota a tak asi pred týždnom som sa ostrihala po plecia a mám červené vlasy pre mna super ale okolie si ešte zvyká
Pri takejto ankete som normálne rada, že už som sa prefarbila z tej červenej . Taktiež by som rada poprosila @purpledrug666 aby si zmenila farbu vlasov, lebo nik iný nesmie mať vlasy rovnakej farby ako ja!
@perkele máš fialové? .. ja už takmer rok mám fialové , no fialovočierne... lebo raz som mala melír a odvtedy mi chytá dvojfarebne ... ale potom mi to schádza na oranžovohnedú ..
@purpledrug666 Ja ani nie dva mesiace a kedže som pred tým mala červené (a fialová farba sama o sebe obsahuje aj červený pigment), moja údajne fialová farba sa v závislosti od intenzity svetla pohybuje v rozpätí od fialovej,cez fialovo-purpurovú, k puprpurovej a po vyzmývaní aj červenej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ALE ZAUJIMA MA, CI SA VAM VIACEJ PACIA CERVENE VLASY KTORE SU UZ TUCTOVE, A STALE SA VYMYVAJU A NIKDY NEBUDU MOC SYTE
ALEBO CIERNE DLHEEEE VLASY ?
a inak obe z tých možností sú asi tak narovnako tuctové
Tak keď sa ti nepáčia "tuctové" červené vlasy, načo sa na ne pýtaš?
@perkele ja nemám také vlasy ako ty
zelene vlasy a cervene oci su aj tak najkrajsie.