neviem sa rozhodnúť či si mám prefarbiť vlasy na čierno alebo dať radšej pirsing do jazyka alebo do nosa čo by ste si radšej vy dali? neviem či sa mi bude čierna hodit a pirsing sa mii o dáke 2 roky nebude už páčiť dierku nechcem tam mať dokým mi nezara
čierne si nedávaj, i tam ti budú vlasy vyrastať a bude to vidno viac než pri svetlých vlasoch. neprefarbuj sa vôbec! prirodzenú farbu ti nikto nenamieša a keď budeš chcieť mať späť svoje vlasy bude to trvať podstatne dlhšie. vyťahovanie peroxidom, strihanie a prosté kraviny! ver mi, že som to zažila a ľutujem to. ale ty nemusíš ak sa ti to tak páči.
jazyk by som osobne moc neriskovala. skús najskôr nejaké obyčajné miesto a uvidíš, či ti je to pohodlné mať na sebe. pretože jazyk je miesto veľmi citlivé.
chidori....máš pravdu prirodzenú mi nikto nevráti...ale keby som si dala šampon a potom zistila...lebo ja som si už raz dalá nafarbiť šamponom na ryšavo..tak asoon by som to skúsila. A do jazyka by som si asi jedine preto nedala lebo by som sa bála že mi to tam bude vadit a poškodí zuby
frez...zarastie čo by nezarástlo? aj ked to bude dlhšie trvať zarastie!
@frez nezarastie? kamarát si dal na nos piercing na obočí dole a sa mu do polovice zarástol a musel si ísť dať znova prepichnúť a na jazyku zarastie najrýchlejšie
Určite nie čierne vlasy... ak nemáš prirodzene tmavé, tak to podľa môjho názoru po čase nevyzerá pekne... a pirsing... do jazyka- nepraktické a nie príliš bezpečné... celkovo sa mi farbené vlasy nepáčia a pirsingy ma nelákajú no asi som ti ale príliš nepomohla...
dávaj bacha nato, že ak si dáš vlasy na čierno nijako inak schopne to neskôr dole nedáš, len ti to bude musieť vyrásť, čo trvá dosť dlho..a takú blond prefarbíš
čierne vlasy sú krásne. keby mám na to tvár, tak si to pacnem. ale škoda. nie každému to ide... pierc sa mi vôbec nepáči.. a ja by som si nič prepichovať nedávala.. teda okrem uší ale je to tvoj výzor. si rob čo chceš
prepichnut by som si nedala nic a cierne vlasy som mala-hovorila som si, ze ved to je len sampon, zachvilu sa to vyzmyva a nakoniec som to mala na hlave skoro rok....:/ takze ani jedno ani druhe...
čiernej sa nezbavíš. čierna si ťa podmaní, chytí a nepustí. je ale pravda, že čierna ti dodá pocit nedotknuteľnosti. čierna je zlá.. dlhé roky som sa farbila na čierno, dredy si už ale farbiť nechcem. čierna je super. ale nie pre každého. a pirsing je len malá kovová blbosť niekde v tele. nie je to nič extra.
podľa mňa máš na obe ešte dosť času...mne osobne by piercing vadil a okrem toho, onedlho sa ti už možno nebude páčiť...a keď máš svetlé vlasy, na čierno si ich nefarbi, lebo aj keď to bude len šampón, bude to vyzerať debilne, keď ti to bude zliezať...
ja by som tiež chcela tmavšie vlasy, ale čierna je až bars brutál...
preco cierne vlasy? vsak pokazis svoje vlasy aj tak mas krasne vlasy prosim ta nedavaj!! radsej pirc. chcem aby sme mali rovnake a zarastie neboj!! preco chces aj jazyk? vsak to neni pekne!!!
13 rokov? Mám ti najebať? Čierne vlasy? Piercing? Ja byť tvojimi rodičmi, tak ťa bijem od rána do večera, kým ťa takéto pičoviny neprejdú... šľak ti oči šmirgloval, ešte len vstanem a už sa musím rozčuľovať
mala som čierne vlasy a nikdy viac, strašne dlho som sa toho zbavovala, nehovoriac o tom, že som chodila jak ydyjot s vyrastenými hnedými vlasmi a zbytok čierne ..bol to otras
Ak máš skutočne 13rokov, tak si nedávaj ani jedno. Počkaj aspoň do 15 rokov.
Ja mám piercing v jazyku. Keď ti to dobre prepichnú, tak s tým nie su žiadne problémy. A počula som, že dierka v jazyku zrastie najrýchlejšie.
A teraz k tým vlasom. Čiernu FARBU si určite nedávaj, všetci čo si ju dali nariekajú, že sa jej nevedia zbaviť. Ak túžiš po čiernych vlasoch použi tmavohnedú zmývateľnú farbu (šampón). Pravdepodobne ti to chytí na čierno, a bude to vyzerať prirodzenejšie ako čierna farba. A určite sa skôr zbavíš zmývateľnej farby ako trvalej...
A pozor na obočie! Obočie úplne inej farby ako vlasy vyzerá dosť debilne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jazyk by som osobne moc neriskovala. skús najskôr nejaké obyčajné miesto a uvidíš, či ti je to pohodlné mať na sebe. pretože jazyk je miesto veľmi citlivé.
Ty si rob čo chceš.
zarastie to neboj.. ja by som si dala oboje
a prvý krok k tuctovosti budeš mať za sebou.
frez...zarastie čo by nezarástlo? aj ked to bude dlhšie trvať zarastie!
= = > ani jedno z toho
je to ako hovorí @tikalok , prvý krok k tuctovosti.
ja by som tiež chcela tmavšie vlasy, ale čierna je až bars brutál...
Radsej pircing!!-nose!!
a pirsing už nie je IN...
Ja mám piercing v jazyku. Keď ti to dobre prepichnú, tak s tým nie su žiadne problémy. A počula som, že dierka v jazyku zrastie najrýchlejšie.
A teraz k tým vlasom. Čiernu FARBU si určite nedávaj, všetci čo si ju dali nariekajú, že sa jej nevedia zbaviť. Ak túžiš po čiernych vlasoch použi tmavohnedú zmývateľnú farbu (šampón). Pravdepodobne ti to chytí na čierno, a bude to vyzerať prirodzenejšie ako čierna farba. A určite sa skôr zbavíš zmývateľnej farby ako trvalej...
A pozor na obočie! Obočie úplne inej farby ako vlasy vyzerá dosť debilne