No tak. Je zo mňa smrtka. Bledá tvár, čierne vlasy. Krabička Palette mousse colour 300 mi ale sľúbila že budú "lightbrown". Naniesla som ich na tmavo plavé vlasy.
Skúste mi poradiť ako čo narýchlejšie farbu vymyť, alebo z nej čo najrýchlejšie urob
Aj ja som mala cierne, ale potom som si zacala na miesto ciernej kupovat hnedu, najprv daku cokoladovu, teraz si kupujem zlatohnedu. No a teraz mam taku stredne hnedu farbu. Tak bud si kup daky zosvetlovac abo si postupne kupuj daku hnedu a ono ti to casom vybledne.
pokiaľ si si nedavala na hlavu naozaj čiernu, ale len bledšiu farbu ktorá ti tak tmavo chytila, tak sa ti to za chvílu trocha vymyje a aj prirodzene vytiahne cez leto ...to by bola blbosť nasilu zosvetlovať peroxidom keďže hentie farby (aj keď možno najprv chytia tmavšie) neobsahujú také silné pigmenty ako čierna farba a na slnku zachvíľu vyblednú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale... čo máš proti smrtkám?
@mielkki ja osobne nič, ale moje okolie asi dosť :/