Nie som práve nadšeným návštevníkom obchodov, zvlášť tých s oblečením, tak sa skúsim opýtať tu: Poznáte nejaký, či už kamenný (BA) alebo internetový obchod, kde zoženiem dlhý, čierny, pánsky kabát? Žiadne módne vychytávky, úplne obyčajný. Ja som nič moc n
@mikelko To urcite ano, len ja taketo miesta neznasam, tak som cakal, ze niekto napise konkretny obchod, regal, policku, ja tam len vbehnem, kupim a vybehnem
@zayl v shopoch kde majú obleky nájdeš aj dlhé kabáty. Svoje som kupoval v česku, takže v BA ti poradiť neviem, teraz, keď už nezháňam, tak si to až tak nevšímam, ale na tvojom mieste by som skúsil pozrieť shopy Alain Delon a Blažek. U Blažeka v Auparku som nedávno kupoval oblek a zdá sa mi, že som tam kabáty aj videl. Ak by náhodou nemali, spýtaj sa, buď ti poradia inú prevádzku, alebo ti inak vyhovejú, v takýchto shopoch bývajú ústretoví. Taká úplne spodná hranica slušnejšieho kabátu je okolo 300 - 400, ja len tak pre istotu... Ťažko niekam zabehneš a za 5 minút kúpiš, ak sa v tom chceš cítiť dobre, neunáhli výber
Dobré kabáty aspoň ja čerpám od starých rodičov, sú fakt vychytávky a vyzerajú fakt dobre ale holt neviem či má nejakých takých príbuzných ak áno odprúčam sa ich spýtať. Tie starú sú fajny matroš .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
najlepšia voľba!
@0 skus H&M, M&S, Zara, Next, nieco urcite najdes v tych velkych shopping centrach.