Dosť smutné by som povedal. Chcel by som sa dožiťdoby, kedy bude mať väčšina slovenských rómov úspešne ukončené aspoň základné vzdelanie a budú žiť v primeraných životných podmienkach, hodných na výchovu detí. (utópia)
@foxhound Ja chcem zažiť dobu, kedy aj ja dostanem zadarmo byt keď dokončím školu, alebo ten svoj zničím. Dobu kde by som tiež mohol kradnúť, ničiť a urážať druhých ľudí bez akéhokoľvek trestu, alebo pokuty. Alebo aby môj život sponzoroval každý slušne pracujúci občan na Slovensku (utopia)
@pernik Všetko je to o výchove a vzdelaní detí. Bez vzdelana a určitých spoločenských návykov sa človek nepohne. Tie deti za to nemôžu v akom prostredí vyrastajú. Som rád že som sa nenarodil ako slovenský róm v extrémnych životných podmienkach. Čo sa týka financíí pre podporu rómov z našich platov, to mi až tak nevadí. Bez pomoci v tomto smere by sa rómovia nepohli. Čo mi vadí je netransparentnosť finančného toku, neambiciózne projekty a hlavne organizácia. Slovensko je chudobné, takže žiadne zázraky v "rómskej otázke" sa ani očakávať nedajú.
@foxhound Keď si niekto rozbije byt, dostane ZADARMO druhý, ktorý neplatí a rozbije tiež, tak to nieje o tom v akých podmienkach sa narodil, alebo aké ma vzdelanie, tu ide o hlavu...
@pernik Neviem ako prebieha pridelovanie bytových buniek rómom, ale mala by tam byť včlenená nejaká profilová selekcia rómov, aby sa predišlo podobným situáciám ako píšeš.
Ozaj tu ma len @teny555 a @pernik objektivny postoj k veci? Tu nejde o to, ci ho to ucili alebo neucili, tu ide o degeneraciu z pokolenia na pokolenie, ktoru vsetci zivime. Ked sa cigan narodi zdravy, zivime ho, lebo pracovat nebude, ked je telesne postihnuty, tak zas ho zivime. Ked sa narodi mrtvy, tak mu platime pohreb z obecnych penazi a socialnu rakvu. Proste vzdy len platime za tento mor. Vy, co sa ich tu zastavate, asi byvate od nich dost daleko. Keby ste mali ciganov za susedov, tak by ste zmenili na nich nazor. Mudrlant @foxhound sa stara o buducnost ciganov. Nie aby sa staral o seba, vzdelanie svojich deti a buducnost obycajneho, podotykam pracujuceho, bieleho cloveka. Extremne zivotne podmienky? A kto im ich vytvoril? Snad mi nechces povedat, ze Lunik IX v Kosiciach im otlkli bieli pracujuci obcania. Este mi povedz, ze aj tony odpadkov im tam nanosili obyvatelia Kosic a poskladam sa tu...Takisto aj ich osady. Na to, aby decku kupili plienku nemaju, ale na alkohol a cigarety maju furt. Tak sa spamataj chlapce, kym nebude neskoro. A profilova sekcia? Ty si z profilovej sekcie dementov, inac by si to nenapisal. Vidime ten "profil". Okenne profily vedeli rychlo vytrhat. Tak ako parkety, radiatory a dokonca aj zabradlia. Prajem ti, aby sa v blizkej dobe stalia tvojim susedom ta negramotna pliaga.
@foxhound myslis? preco 9 ludi z 10 nadava na ciganov? hm? este stale mi ides tvrdit, ze stim mimo misu? Ty stis proti vetru. Raz doplatis na to, ze sa ich zastavas. Dufam, ze co najskor....
ešte začnite nadávať mne teda, lebo chrontavý zdegenerovaný cigáň to je pre Vás objekt, ktorý obdivujete, ľutujete, povyšujete, ale normálnym ľudom , to teraz nehovorim len o sebe....tak tým nadávate, a a ponižujete ich
no toto je riadne v piči, charaktery? nie, zastať sa cigáňa to neni hrdinstvo, to sa len hráte, lebo tak to asi v správach hovorili že to sú ludia......
šak dobre ja vám to neberem možte si ho vyfajčiť, chrontoša
Oni jedini si za postupnu degeneraciu svojich pokoleni mozu. Ked ich matere piju a fetuju toluen pocas tehotenstva, podotykam okolo strnasteho veku zivota, tak to dopadne, tak, ze namiesto Honda ti precita Zidan. Ale preco by som to ja mal cele platit? Ked nie su schopni sa o decka starat, coho dokazom su plne detske domovy, napravnovychovne zariadenia a ustavy, tak ich treba sterilizovat. Nehovorim o tom, ze pobyt vo vazeni maju predurceny uz rodnym listom, lebo pracovat nepojdu. V den vyplacania podpor sa vyroja zo svojich chatrci a su ich plne bary. V hube Marlboro a hra to automaty. Rozmyslam nad tym, ako je mozne, ze clovek, ktory nikdy nerobil, ma priznany invalidny dochodok uz v mladom veku. Dovolim si citovat: "...dochodky invalidne poberaju, za to, ze tak hlupo vyzeraju...". Idete hovorit o rovnosti? Povedzte mi, ktory cigan ma vodicsky preukaz. Jeden z tisic. Ktory z nich ma zaplatene povinne zmluvne poistenie? Ani jeden. Preco bielemu cloveku zoberu pridavky na dieta, ked sa objavi u jeho deti zaskolactvo a mala pliaga skolu zvnutra nevidela? Takto mozem pokracovat donekonecna...
"Čo sa týka financíí pre podporu rómov z našich platov, to mi až tak nevadí"
podla mna ti to nevadi preto, lebo este nezarabas
"Bez pomoci v tomto smere by sa rómovia nepohli."
po prideleni bytov ZADARMO sa pohli, ale do zbernych surovin s radiatormi
"Slovensko je chudobné, takže žiadne zázraky v "rómskej otázke" sa ani očakávať nedajú"
oni su jednym z dovodov nasej slabej zivotnej urovne, lebo su reducenti. len prijimaju, ale do statu a celkovo do systemu, neodvadzaju nic. vlastne pockaj, prispievaj do statistiky kriminality na Slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Tá rómska úroveň
btw. ked uz sa chcete zasmiat tak toto
» free.zoznam.sk/video/Sleduj-tu...
@sputanemorca smiešny je tvoj slovník
Kde napísal, že sa mu to zdá vtipné? Podľa mňa nič také nepovedal, maximálne tak vyjadril pohoršenie...
K videu sa nevyjadrujem, ale tipujem, že keby prví traja napísali, aké je to vtipné, že by to napísalo aj ďalších 20 ľudí...
ale ak na to serie a na hodinách spí a jebe na školu tak ho nelutujem
ešte začnite nadávať mne teda, lebo chrontavý zdegenerovaný cigáň to je pre Vás objekt, ktorý obdivujete, ľutujete, povyšujete, ale normálnym ľudom , to teraz nehovorim len o sebe....tak tým nadávate, a a ponižujete ich
no toto je riadne v piči, charaktery? nie, zastať sa cigáňa to neni hrdinstvo, to sa len hráte, lebo tak to asi v správach hovorili že to sú ludia......
šak dobre ja vám to neberem možte si ho vyfajčiť, chrontoša
@foxhound : poukazujes velmi cudne:
"Čo sa týka financíí pre podporu rómov z našich platov, to mi až tak nevadí"
podla mna ti to nevadi preto, lebo este nezarabas
"Bez pomoci v tomto smere by sa rómovia nepohli."
po prideleni bytov ZADARMO sa pohli, ale do zbernych surovin s radiatormi
"Slovensko je chudobné, takže žiadne zázraky v "rómskej otázke" sa ani očakávať nedajú"
oni su jednym z dovodov nasej slabej zivotnej urovne, lebo su reducenti. len prijimaju, ale do statu a celkovo do systemu, neodvadzaju nic. vlastne pockaj, prispievaj do statistiky kriminality na Slovensku.