vsetci u nas fajcia okrem mna...zeny celkovo fajcia viac ako chlapy...ale vcera som si dal cigaretu a mal som po nej akurat tak hnusnu chut v ustach...nechapem co vam na tom chuti
NO vedecky je dokazene ze po 1cigarete sa dostane do krvy nikotin ktory trosku oblbuje nervy takze by som povedala ze ja fajcim preto ze ma to fakt ukludnuje ale ja som si vzdy myslela ze viac je fajciarov muzov ako zien tak neviem jak to teda je
Mám úžasný nápad, vždy keď bude nabudúce niekto kritizovať nejakých trhlých emákov a podobné indivíduá tak sa ho spýtam či fajčí ... A sa ukážu ľudia čo vodu kážu, víno pijú
Cigareta je idiotina, ktora len taha z ludi peniaze,j e to hnusne na chut, nici to zuby, pluca, prinasa rakovinu, a zvysok zdravotnych problemov... CIze, cigarety su podla mna jedna z tych najvacsich hluposti, ake vedelo ludstvo vymysliet, len aby sa este viac obohatilo aj to na ukor zdravia inych
ak si niekto mysli ze fajcenie je z frajeriny tak je na omyle mozno sa to tyka strnastrocnych ktory sa snazia podobat ostatnym...neznasam cigarety a predsa ich lubim petry su naj...aj ked teraz musim fajcit malborky lebo v tomto skurv..IRL niesu
Ja nefajciim uz som sa odnaucila ale vedia ma kamosi nastvat ze naaa zapal si..ale ja si JUST nezapalim vydrziiiiiim..ale mamina fajci goldengate,petry a kedysi fajcila LM..ona to dost strieda fajcievala aj paramountky ci co to bolo..a vsetci moji kamosi fajcia,dve kamosky fajcia goldengate,dalsie dve petry cervene,chalan fajci sparty modre a ostatny tak co prve kupia
ble cigarety. Foter fajčil červené petry, ale keď prišiel z balkóna, smrdel ako nejaká stoka
Ja som 2 roky v robote fajčila pasívne všetky možné druhy cigariet a dospela som k záveru, že jediné, čo ma nedusia sú malrborky lightky. Davidoffky gold sa tiež dajú. Každopádne ma však určite nepoteší, keď si pri mne niekto zapáli, nech už to akokoľvek kvalitné. Ani môj priateľ nefajčí minimálne pol dňa pred tým než sa máme stretnúť. Vie, že to neznášam
Ludkovia...tato tema bola pre fajciarov tak preco hned musel niekto rypnut ze preco vobec fajcite? sorry teraz som aj ja OT ale nedalo mi.... niektori ludia asi musia napisat prispevok do kazdej diskusie...
Davidoffky,Malborky,Petry, podla financii a este elelemky ale ja len prilezitostne, sama som cigarety nikdy nekupila .. nerada fajcim sama , ale ked som welmi nerwozna tak si zapalim a fakt to ukludnuje ..
ja kedysi cervene sparty ale su uz drahe... takze oranzove rgd, alebo dakedy golden gate cervene dlhe... a chutia mi aj malborky cervene, a davidoffky tie silnejsie(nevim ci su cierne alebo cervene ) a nemam rad akekolvek lightove cigy okrem spart, tie modre su tiez dobre
fajcil sm 3 roky a ted v july sm vyfajcil kludne aj 40-50 cigariet denne a tak sm sa s kamaratom stavil ze cely august nefajcime...tak to musim vydrzat ale zatial mi to nerobi velke problemy len to ze jak sm mal zauzivane cigarety(prva ranna, po jedle, pred spanim,...) tak toho sa musim zbavit lebo to bolo ako sucast dna...a ked sm fajcil tak marlborky, petry, winstonky, a tak...
Ja už nefajčím a som rád doma tiež nikto nefajčí, ale čo viem tak v okolí fajčia väčšinou Marlborky a Marsky(robotnícku triedu) dobre požmýkané vo vrecku určite to poznáte
No, mozno to nie je tak na skodu, @13 , pretoze dost ludi poznam, co ich rodicia fajcia a decka si PRAVE PRETO vyvinu taky odpor voci cigaretam, ze to nikdy nevezmu do ust... Ja som asi z tych, i ked mama UZ nefajci (konecne rozum k nam zaklopal na vratka pred par rokmi...)
Ja fajčím tak v priemere 1 cigareta týždenne ale to musí mať kamoš na sobotnej brigáde nejaké super cigarety minulý týždeň ma napríklad ponúkol black devilkami čokoládovými a predminulý tuším Kiss jahoda .. Ale musím sa priznať ,že na letnej diskotéke som vyfajčil asi 17 cigariet-Asi 10 LM modré , 5 petra slim mentol a 2 kiss jahoda a od vtedy som sa rozhodol že budem fajčiť iba tak v priemere 1-2 týždenne ale normálne cigarety nikdy pretože ešte doteráz myslím na tie hnusne cigarety .. Už keď si dám tú cigaretu týždenne tak to musí byť buď black devil chocolate alebo vanilla potom petra slim mentol alebo kiss jahoda ci jablko ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
To je predsa chuť frajeriny ...
Mám úžasný nápad, vždy keď bude nabudúce niekto kritizovať nejakých trhlých emákov a podobné indivíduá tak sa ho spýtam či fajčí ... A sa ukážu ľudia čo vodu kážu, víno pijú
To dávajú rodičia skvelý príklad ... Mňa ide klepnúť keď vidím mamičky s kočíkom a v ruke cigareta a pod ...
marlborky už chutia hnusne..
ale vlastne..za zničené zdravie nestoja ani jedny:/..
Snad staci
Hej a ľudia stále nedostali rozum za tie desiatky rokov ...
Ja som 2 roky v robote fajčila pasívne všetky možné druhy cigariet a dospela som k záveru, že jediné, čo ma nedusia sú malrborky lightky. Davidoffky gold sa tiež dajú. Každopádne ma však určite nepoteší, keď si pri mne niekto zapáli, nech už to akokoľvek kvalitné. Ani môj priateľ nefajčí minimálne pol dňa pred tým než sa máme stretnúť. Vie, že to neznášam
A kto je to ten Nády?
@40 začni, tunidlo je hanblivý, avšak švárny junák. Inak s tým balkónom by bol problém, práve som sa zamyslel, kde býva...
Čo si mozog žiada
to mu musím dať
to je moja vada
musím premýšľať
Ja také úvahy (ono je to slovná hračka a nie úvaha .. ) a podobné blbosti proste písať musím, neodpustím si to
@tunidlo mala som to na mysli..ale je tu este siroak skala byvacich moznosti.... --to vazne tam??
Nie, nie, to bol iba pomerne úbohý pokus o vtip ...
Ale bývam na šiestom poschodí a tak by to bolo s tým spievaním pod balkónom dosť obtiažne
A mať vlastnú bandurku je česť, dávame tam len prominentné krumple
@tunidlo aha 6te poschodie..no to by tie spevy asi tym 5tim poschodiam vadili
Dnes nie sme, alpyn má menštruáciu
Nie úplne, ale dnes nie intímne, no
@petika a to tunidlofórum vznikne či?
Idem si zapáliť
btw. modré RGD
ale aj tak LUCKY STRIKE rulez
Fajka je najlepsia, do nej kvalitny RedBull tabak a ides.
Alebo vodna fajka je dobra.
Možno preto, že je to ideálna príležitosť, keďže sa v tejto téme zíde veľa ľudí, čo mi na to môžu odpovedať
a preco fajcim? bo priznavam sa ze som zavisla od 12 fajcim
ale no, nefajcim, len prilezitostne, ale mam rad Petry... no, ale nefajcim Nenavidim cigarety