@kolini neboj to ja viem. lenze ja som nechcel taketo vseobecne pokeci ale nieco konkretnejsie. lebo neni cigareta ako cigareta , neni plyn ako plyn... a zalezi aj kolko toho vyfajcis ...
@kolini to je blbosŤ . že pasivne je horšie ako aktvne ... logicky keĎ fajcis pasivne .. dychať dym ktorý vydychuje fajčiar a dym ktorý sa uvoľní medzi dvoma ťahmi .. a aktývmy fajčiar . okrem tohoto dýcha ešte AJ dym ktorý si potiahne ..
a čo t s tým súvysí ?? . ja mam otca fajčiara a ?? .
ja som tiež kedysi bol prosti fajčeniu .. a teraz si uvedomujem škodlivosŤ . ale fajčenie mi pomáha uvoľniť stres .. a nemusím si ho teda vybíjať na ľudoch .
tak ja neviem ci ti vonia hovno,cigaretovy dym alebo kyslik..
ak by si si uvedomoval skodlivost a cenil si rodicov tak by si to pochopil a nehladal suvis...
a pasivny fajciar taktiez je nuteny vdychovat dym ak sa nachadza v pritomnosti fajciara..ale tazko vysvetlovat fajciarovi ktory vidi zmysle v utracani penazi za nieco co mu nici zdravie..
@kolini milujem ľudí ktorý potrebujú urážaŤ ľudí ktorý nezdieľajú ich názor . je to od teba veľmi milé a humánne .
ďalej chcem poznamenať že mi vonia kslík a chutí tabakový dym
vajčenie je pre mňa formou uvoľnenia .. je to pre mňa čas kedy si sadnem na lavičku alebo sa postavím v noci na balkón a môžem rozmýšľaŤ . v príjemnom prostredí kde si uvedomím krásu sveta .. a pominuteľnosŤ svojho tela .
pasivny fajčiar vdychuje menej dymu . .len sa nad tým treba zamyslieŤ .. a okrem toho . v spoločnosti nefajćiarov nefajćím .pripadne vyjdem niekde von . kde ich nebudem obmedzovaŤ .. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
We"re the cruel regulators smoking cigaro cigaro cigaro
Cool, in denial
We"re the cruel regulators smoking cigaro cigaro cigaro
can you see that you love my cock?
cant you see that we love my cock?
lalalalalalalalaaaa
je uplne jedno co fajcis..vsetko obsahuje skodlive plyny a nici ti to pluca...
napriklad pasivne je horsie ako aktivne.. mas to uplne jedno..nefajcit a si zdravsi..nehorzi rakovinu a tazkosti..
@udy1
nie ja len mam zdravy rozum a dvoch rodicov fajciarov..
a čo t s tým súvysí ?? . ja mam otca fajčiara a ?? .
ja som tiež kedysi bol prosti fajčeniu .. a teraz si uvedomujem škodlivosŤ . ale fajčenie mi pomáha uvoľniť stres .. a nemusím si ho teda vybíjať na ľudoch .
.
tak ja neviem ci ti vonia hovno,cigaretovy dym alebo kyslik..
ak by si si uvedomoval skodlivost a cenil si rodicov tak by si to pochopil a nehladal suvis...
a pasivny fajciar taktiez je nuteny vdychovat dym ak sa nachadza v pritomnosti fajciara..ale tazko vysvetlovat fajciarovi ktory vidi zmysle v utracani penazi za nieco co mu nici zdravie..
pekny den
ďalej chcem poznamenať že mi vonia kslík a chutí tabakový dym
vajčenie je pre mňa formou uvoľnenia .. je to pre mňa čas kedy si sadnem na lavičku alebo sa postavím v noci na balkón a môžem rozmýšľaŤ . v príjemnom prostredí kde si uvedomím krásu sveta .. a pominuteľnosŤ svojho tela .
pasivny fajčiar vdychuje menej dymu . .len sa nad tým treba zamyslieŤ .. a okrem toho . v spoločnosti nefajćiarov nefajćím .pripadne vyjdem niekde von . kde ich nebudem obmedzovaŤ .. .