awojte......je podla vas lepsie byt zvieratom alebo clovekom. keby ste mali byt zvieratom take ake zviera by to bolo? ja by som chcela byt aj nejaki domaci maznacik v nejakej dobrej rodine alebo nejakim levom mozno....
hmmm chcela by som byt zirafa alebo niecim nebunkovym, myslim nejaky virus .. to by mohlo byt fajn nejaky novy druh virusu na ktory este nieje liek( aby sa ma nemohli zbavit) a samozrejme ze nebudem sposobovat smrt, to by odomna nebolo pekne... budem takz tichy virus, bez nasledkov
fu. keby som bola nejaky dravcom(tigrom, gepardom...) taak by som sa asi bala o svoj holy život-lebo by mi ho zobrali ľudia.. keby som bola vtákom, tak jedine dravcom.. ale zas by som nebola chranena na stoperoo-zabili by ma ľudia, alebo zavreli do klietky... a keby som bola niečim čoho sa ľudia boja.. pavúkom, myšou, švábom.. zas by ma zabili -ľudia taak no a vyber si cim chces byť.. ked ta vzdy zabiju a pritom človeka zabije malá včela... je to tazkee noo..
písala som to veľakrát, a mám pocit, že veľakrát to aj napíšem- vlk. vedia žiť aj sami a páči sa mi ich hierarchia v skupine.
a možno ešte blcha, lebo minule som o nich pozerala dokument
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a možno ešte blcha, lebo minule som o nich pozerala dokument