Ako poslanec, asi nic. Problem je taky ze "obec" je v nutenej sprave. A uz dlhu dobu ju riadia len diletanti. Diletanti na postoch poslancov, diletanti na postoch uradov, diletanti na poste starostu. Neostava nic ine len, starat sa o seba, do maximalnej moznej miery.
Ja by som postavila v našom meste 2. stredné školy, no je pravda, že tu u nás je jedno gymnázium, ale to nestačí.
Ďalej by som zakázala pitie alkoholu na verejnosti, tak tiež aj fajčenie, hranie hazarných hier, ilegalné obchodovanie s alkoholom, cigaretami, s čistým tabakom, drogami a s inými omamnými látkami,
Zvýšila by som bezpečnosť najmä v parkoch, ale aj v meste, na sídliskách, na uliciach ktoré sú aj mimo mesta,
Zvýšila by som zamestnanosť a tým pádom by sa znížila kriminalita
Zamierila by som sa na detstké gangy a kriminalitu mládeže
Zrušila by som krčmi a hracie stroje v ktorých ľudia presedia celé hodiny a myslia si, že vyhrávajú ale v skutočnosti si vy vybielujú vlastné konto v banke a potom okradajú nielen svojích blízkých ale aj cudzích ľudí.
Starala by som sa o študentov ty čo vyšli stredné a vysoké školy a zabezpečila by som im prax a rôzné kurzy a brigády a aby mali najlepšie uplatnenie na trhu práce
Dôchodcovia berú mladým ľudom prácu a nedávajú im príležitosť pracovať a rozvýjať svoje schopnosti a možnosti. Dôchodcovia síce vyjdú pracu a sú na dôchodku ale i napriek tomu pracujú. A spôsobujú nezamestnanosť
Potrestala by som neofašistov a iných extrémistov, lebo pôsobia na okolie veľmi nebezpečne
Posadila by som v meste zelené porasty, stromy ....................
Psy by mali zákaz voľne pobehovať bez obojku a bez náhubku
Vyhodenia psa alebo mačky, poprípade usmrtenia by boli potrestani ako za vraždu.
Ďalej by som dala veľkú bezpečnosť pre týrané a šikanované deti a viníkov by som potrestala a riešila by som to
Vandalizmus (či už ničenie historických pamiatok, cintorína, čmáranie na budovy, steny atď..............) za spôsobenú škodu by si museli aj odpracovať v dannej sumovej hodnote v ktorej bola vyčislená škoda
zvýšila by som bezpečnosť na cestách a zakázala by som fajčenie, telefónovanie a dalšie činnosti počas jazdy
Proste by bolo toho veľa čo zlepšovať a zakazovať atď......................
Len na to čestných ľudí ktorí by to zariadili a nedali by sa podplatiť. Lebo najdôležitejšia je čestnosť, spravodlivosť a dôvera.
snažil by som sa zlepšiť zamestnanosť, prilákať investorov a podporiť podnikateľov. Teda začal by som od podnikateľov, lebo kde je táto sféra, tam je aj zamestnanosť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ďalej by som zakázala pitie alkoholu na verejnosti, tak tiež aj fajčenie, hranie hazarných hier, ilegalné obchodovanie s alkoholom, cigaretami, s čistým tabakom, drogami a s inými omamnými látkami,
Zvýšila by som bezpečnosť najmä v parkoch, ale aj v meste, na sídliskách, na uliciach ktoré sú aj mimo mesta,
Zvýšila by som zamestnanosť a tým pádom by sa znížila kriminalita
Zamierila by som sa na detstké gangy a kriminalitu mládeže
Zrušila by som krčmi a hracie stroje v ktorých ľudia presedia celé hodiny a myslia si, že vyhrávajú ale v skutočnosti si vy vybielujú vlastné konto v banke a potom okradajú nielen svojích blízkých ale aj cudzích ľudí.
Starala by som sa o študentov ty čo vyšli stredné a vysoké školy a zabezpečila by som im prax a rôzné kurzy a brigády a aby mali najlepšie uplatnenie na trhu práce
Dôchodcovia berú mladým ľudom prácu a nedávajú im príležitosť pracovať a rozvýjať svoje schopnosti a možnosti. Dôchodcovia síce vyjdú pracu a sú na dôchodku ale i napriek tomu pracujú. A spôsobujú nezamestnanosť
Potrestala by som neofašistov a iných extrémistov, lebo pôsobia na okolie veľmi nebezpečne
Posadila by som v meste zelené porasty, stromy ....................
Psy by mali zákaz voľne pobehovať bez obojku a bez náhubku
Vyhodenia psa alebo mačky, poprípade usmrtenia by boli potrestani ako za vraždu.
Ďalej by som dala veľkú bezpečnosť pre týrané a šikanované deti a viníkov by som potrestala a riešila by som to
Vandalizmus (či už ničenie historických pamiatok, cintorína, čmáranie na budovy, steny atď..............) za spôsobenú škodu by si museli aj odpracovať v dannej sumovej hodnote v ktorej bola vyčislená škoda
zvýšila by som bezpečnosť na cestách a zakázala by som fajčenie, telefónovanie a dalšie činnosti počas jazdy
Proste by bolo toho veľa čo zlepšovať a zakazovať atď......................
Len na to čestných ľudí ktorí by to zariadili a nedali by sa podplatiť. Lebo najdôležitejšia je čestnosť, spravodlivosť a dôvera.
Zvýšila by som zamestnanosť to znie premyslene , ako by sa znížila kriminalita ?.
Ale znei to epken ekby sa to dalo dosiahnuť bez obmedzovanai základných ludských práv a slobod
plus opraviť niektoré pomaly sa rúcajúce domy a schátrané vily v Harmónií