tak trebars hlasno si piskat pri kazdom zastaveni vytahu povedat ze vam treba cikat alebo sa na dotycneho pozerat bez zmurkania alebo hovorit sam zo sebou proste nieco take
asi by som robil, že volám, a hovoril by som toto : "No ten výťah stále ide ... áno je už len na jednom lane, ale túto jazdu to ešte možno vydrží ... "
To je neuveritelne , je to náhoda, ale ja a @bzzz sme v poslednom čase plánovali niečo takéto, aj s tým čo sa píše v @2 ale nie naozaj, ale tak, že jeden začne druhého štuchať a volačo mu šuškať, tak trošku naštvane, ale úplne potichu.....a ten druhý na plnú hubu v tom malom výťahu zloste povie : NEPRDOV SOM!!
ježiš smejem sa len ked si to predstavim, minule sme sa aj velmi smiali vo vytahu v OC v NR, lebo sme na to len mysleli, nie ešte aby sme to urobili,
raz som išla s kamoškou vo výťahu a okrem nás tam bola taká teta tak my dve sme si tam začali šuškať niečo, ale dosť nahlas, že či ešte ten chalan, čo sme ho u nej nechali žije, lebo že keď sme odchádzali tak vyzeral ako keby bol v bezvedomí a ešte sme cestou asi 3x zastavili výťah, že sme sa pomýlili tá teta sa na nás tak čudne pozerala potom
a ešte raz sme išli a som sa tvárila, že s niekým volám a zrazu som začala kričať že: "Nie! nezabíjajte ju! Ona za to nemôže!" a potom som sa akože ukľudnila a povedala som, kde sa nachádzam a že nech prídu rýchlo tí ľudia hneď bežali preč
ak si videla film duch, co sa ti dvaja rozpravali vo vytahu ze je moc chory ze by nemal chodit medzi ludi lebo je to nakazlive a potom tam zacal kaslat na vsetkym strasne tak tim
@Teny555 Teraz som sa naozaj dobre zasmial. Veď sme to minule spravili na autobudovej zastávke, ľudia divne pokukovali... ok, je to sranda ale čo keby sme to raz na zastávke natočili na video? Myslím na takej poriadne prepchatej zastávke. Ale predsa by to bolo lepšie v lete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ježiš smejem sa len ked si to predstavim, minule sme sa aj velmi smiali vo vytahu v OC v NR, lebo sme na to len mysleli, nie ešte aby sme to urobili,
vo výťahu zatial nie....
a ešte raz sme išli a som sa tvárila, že s niekým volám a zrazu som začala kričať že: "Nie! nezabíjajte ju! Ona za to nemôže!" a potom som sa akože ukľudnila a povedala som, kde sa nachádzam a že nech prídu rýchlo tí ľudia hneď bežali preč
Raz este davnejsie som nesiel na prvu hodinu lebo rano davali Oggy a Svaby (ROFL)
A co presne by si robila aby som sa zasekol? lebo ja som sa raz s bratom bil vo vytahu a nezasekol sa