s ktorou si si zacal, aby si si povedal: "Tak s touto nechcem nic mat."
Mna napriklad odradi ked:
1. ma dieta - v poslednej dobe je tych slobodnych mamiciek dost vela, niektore su aj velmi pekne, ale nechcem si pokazit zivot a zivit cudzie deti
2. ma ne
jednoznacne fajcenie.
dalej tetovanie moc prehnane nevkusne, pirsingy v xichte, tuzba mat deti, afektovanost a malichernost, posadnutost konspiraciami, ekofasizmus a ine nezdrave nazory, prilisna vychrtlost/obezita... tolko zatial, nechce sa mi pisat kilometrove zoznamy
1.) pokial by odmietala anal
2.) pokial by zarabala menej ako ja
3.) pokial nechape sarkazmu a trollingu
4.) pokial by chcela menej ako 3 deti
5.) pokial by bola kurva
Ma dieta...ak by som ju chcel iba na sex tak nby to nevadilo ak na viac tak vadilo
Mna neuveriitelne seru zeny ktore chcu silou mocou byt alfa voci muzovi..je to proti prirode...muz ma byt dominantny a pritom sa to aj task paci, chce toi tak ozajstna zena, tak je to spravne..to iste aj v sexe muz musi byt dominantny, v 90 percentach pripadov on..vykonavat kopulacne pohyby
Frministky to ani sa nevyjadrujem...
Negativistickych ludi neznasam bez ohladu na pohlavie..tsktiez melancholickych a flegmatickych
@salora co je na nom scestne? to su moje subjektivne kriteria. ty si kludne vyberaj podla coho chces, nikomu moje kriteria nenutim, mna decko jednoznacne odradi.
@salora ja som uz pred podobnou volbou stal 2x ale vzdy ma to odradilo aj ked to boli inak velmi fajn baby. Proste nechcem zenu ktora ma cudzie dieta - nemozem si pomoct.
@xxar3s len nikdy nehovor nikdy lebo môže byť pár dôvodov, keď by si aj toto prijal a neboj nič, manželka ťa bude skôr či neskôr ovládať... ani to nezaregistruješ
ale teraz vážne...keby bola lenivá buchta, namyslená, vyhľadávala medzi nami konflikty, riešila blbosti, detinské správanie, fajčenie, alkohol, preafektované správanie, extrémna moralistka, alebo prehnaná katolíčka
1. nedá sa s ňou ísť do lesa
2. s tým súvisiaci nadbytok ružovej, opätkov, umelosti, hocijakých tých vecí čo si človek musí dávať obtýždeň dorábať.
3. paňska je
já ti nevím proste po takej žene modelkovskej sa kuknem ak ide oproti ale neobzriem
preco nikto nespomenul veganstvo furtom ./
tak, veganstvo, a samozrejme fajčenie, táranie dve na tri, prepletNanie rôznych rečí a stým spojené aj skomolovanie a tvorba novych slov- je to dost cestne ano nao, bordelarstvo, nulový čas a nevedomosť derivovať.
bodka.
@burble nope, len sa snažím byť kvazi akože sarkasticka, lež dopadam len tragikomicky ledatak .D
a nie nie ja sa mam rada .) snazim sa neist proti sebe ciže sa pritahujem do svojho stredu :happy: niet obavy... i ked vzdy je co vyrovnávať... ale taketo malichernosti neee .)
Presne tym, ci ma ich uz odradilo kopec. Hlupostou, ziadnymi planmi do buducna a vobec noliferstvom. Bohuzial je vela peknych zien, ktore su mozno katalogovo pekne, ale ziju zo dna na den s tym, ze ich nezaujima nic ani vlastny zivot a buducnost. A co z toho ked v 40tke z nej bude stara koza, ktora nebude mat ani normalnu pracu. To by sa dalo vela rozkecavat.
Veriaca, ktorá aktívne praktikuje nejaká vierovyznanie (vo vyššiu bytosť veriť môže, ale nech nebehá kurňa do kostola).
Rôzne formy politického extrémizmu.
Dosť mi vadí fajčenie cigariet (musela by byť fakt výnimočná, ale neviem, neviem).
Drogy.
Keď v živote nebola ani na brigáde
Feministka, ekologička, iná aktivistka
Vegetariánka (zažil som, stačí mi)
Vypatlaná
Veľa piercingov
A cim je to ze chlapi prave tieto nechcene vlastnosti vyhladavaju....myslim ze keby si chcel dieta a nemohol by si ho mat tak by ti nevadilo mat aj cudzie...tie ostatne body co si napisal su skor psychického razu a fajcenie je len zlozvyk...ale urcite to vie odradit...hlavne ked citim z takych cigaretovy dym prekryty vonavkou...a stoji to vedla teba v buse
1. fajčenie (toto naozaj všeobecne na ľuďoch neznášam, ani sa na to nemôžem pozerať, na tie gestá a príznaky keď si fajčiar nemôže zapáliť + smrdia dievčati potom hrozne vlasy, prsty a oblečenie ... a z úst !)
2. naväzuje - (ne)inteligencia (ak zistím že je (trochu) mimo, viem že človek nemôže za to aké rozumové prednastavenia dostane, ale ak je dievča hlúpe alebo pribrzdené tak to síce vie rozosmiať ale nepoteší ma to) - ešte stále môže byť dievča dobré no hlúpe (to je ešte tá lepšia varianta)
3. egoizmus - manipulatívnosť a namyslenosť (alebo aj syndróm ,,silnej a nezávislej ženy,,) + musí mať (myslí si že má) zakaždým pravdu
4. ku*va - (ak má za sebou dlhý rad sexuálnych (alebo aj obyčajných) partnerov a na jej živnom štýle je vidieť že je nevyrovnaná a má problémy so sebaúctou)
5. fanatická sektárka - prehnaná veriaca - (ak jej život ovládajú ideológie iných nelogických alebo smiešnych skupín (náboženstiev) ktoré aj trvalo ohrozujú jej život a pôsobilo by to negatívne aj na môj život)
6. závislá žena na nejakých látkach, službách, deštruktívnych alebo nezmyselných veciach - (závislosti ktoré skôr škodia a človek ich nie je schopný odstrániť sú prejavom duševnej slabosti) - radšej by som uvítal duševne silnú ženu
7. a tento bod bude taký už (nie až tak dôležitý ale pritom dôležitým zostane) - ak nemá žiadne sny, túžby, činnosti pri ktorých by sa rozvíjala a bavili by ju, proste totálna apatia k životu ktorá sa prejavuje iba bezcielnym prežívaním a konzumovaním všetkého čo k nej príde bez schopnosti produkcie alebo niečoho tvorivého alebo s nejakým pozitívnym dopadom (to už veľmi záleží na okolnostiach, niektorí ľudia strácajú vieru a chuť do života následkami životných okolností, čiže toto už je individuálne a záležalo by konkrétne na dôvodoch a podobne) ale mala by mať určite nejaké tvorivé ,,koníčky,,
lebo pre mňa je asi najhoršie keď je človek nezaujímavý, ak sa chcem stretavať s nezaujímavými ľuďmi tak idem von s mojimi kamošmi na kofolu ktorí čumia do mobilu a vedia sa rozprávať iba o tom ako bolo v práci, nie s dievčaťom ... od normálneho človeka očakávam že bude inteligentný, otvorený, zaujímavý (neobyčajný), tvorivý atď, proste mysliaci normálny človek s ktorým sa dá komunikovať a je to bytosť na úrovni nie tie robotické opice čo vidím okolo seba každý deň ktoré reagujú iba na podnety ako stroje a majú nízku škálu schopností myslieť a rozprávať ...
takže asi takto nejako (určite by som napísal možno aj viac bodov ale na čo, stále to naráža na jeden faktor - inteligenciu ... čiže ak je človek inteligentný tak nemám problem) + žial poznám z každého bodu minimálne jedno dievča
@padlyanjel a preco by sa jej o to decko mal starať iný chlap a robit si už v 20-25 zo života oštaru? ona si ho spravila s debilom, ona si to zavúsila na krk ked robila nechraneny sex, alebo ked má to decko zo 17tich rokov? koho je to vina? jej blbosti. Taketo "slobodne mamicky" poznam dobre, tie všetkých iba potom vyciciavajúúú...
Nepoviem ked ma to decko z predchazdajuceho manželstva a je rozvedená, to beriem.. Ale ak by som bola chlap a baba by mala iba 19 rokov a mala by už decko lebo sa v 16 pretrkvala s celou ulicou, tak ju tiež nechcem.
Ak by ta žena bola že veeeľmi pekna... tak b ma dosť znechutilo keby mala už dosť radodajnu minulosť, proste promiskuitná lacná fľandra... to ju totálne degraduje. Stratí čaro, lebo to proste vidno z očí. Ako ra povedal jeden ujo známej - Moja tebe 1000 kktov srčí z očí ...
@sisi092@79 tomuto som nikdy nechapal. Preco mi ma vadit ze to ma rada? Mna to na zenach praveze vzrusuje. Aspon viem ze mame spolocne zaujmy, a ze si to uzijeme. Akoze naco riesit niekoho kto sa pretvaruje ze to nechce a pritom to chce? Mne to nejde do hlavy.
@sisi092 slobodne mamičky nie sú len tie ktoré mali dieťa v 16tich to je dosť jebnuty názor.. Takže podľa teba ten kto spravil niekedy chybu už nemá právo na šťastný život, na lásku? A prečo by mal živit aj to dieťa? Lebo miluje jeho matku? Nie náhodou? Prosste wtf...
@padlyanjel wtf? A kto tu pise, ze nemaju pravo byt stastne? O.o myslim, ze to tu nebolo ani slovom zmienene. Je to kazdeho osobna vec, ci si vybere zenu si zavazkami alebo bez. Niekto sa este na dieta neciti a preto zenu a dietatom nechce nechapem ako to jej zabranuje v stasti O.o
@sheily tvoja hlavička zrejme nechápe súvislosti a vidí len písmenka a nie ich význam že? Bože... Každý tu odsudzuje slobodne mamičky a ja sa ich zastavam viac chápať nepotrebuješ
Z toľkých príspevkov trefné na moju maličkosť, mám si hodiť mašľu ? Ale som zmierená s tým že budem sama a budem chovať iba zvieratká ktorým to vadiť nebude.
U dievčat ma odrádza slepačí efekt
Vyumelkovanosť a kvantum iných vecí ...
Ked si mysli, ze je nieco viac, pretoze z mojej skusenosti, cim vseobecne krajsia zena, tym ma vacsi pocit, ze sa nemusi snazit vo vztahu, lebo je pekna a to je hlavne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
dalej tetovanie moc prehnane nevkusne, pirsingy v xichte, tuzba mat deti, afektovanost a malichernost, posadnutost konspiraciami, ekofasizmus a ine nezdrave nazory, prilisna vychrtlost/obezita... tolko zatial, nechce sa mi pisat kilometrove zoznamy
2.) pokial by zarabala menej ako ja
3.) pokial nechape sarkazmu a trollingu
4.) pokial by chcela menej ako 3 deti
5.) pokial by bola kurva
Mna neuveriitelne seru zeny ktore chcu silou mocou byt alfa voci muzovi..je to proti prirode...muz ma byt dominantny a pritom sa to aj task paci, chce toi tak ozajstna zena, tak je to spravne..to iste aj v sexe muz musi byt dominantny, v 90 percentach pripadov on..vykonavat kopulacne pohyby
Frministky to ani sa nevyjadrujem...
Negativistickych ludi neznasam bez ohladu na pohlavie..tsktiez melancholickych a flegmatickych
@2 aj s tymto suhlas.
a ja som šťastne ženatý, takže mňa sa vyberanie netýka
ale teraz vážne...keby bola lenivá buchta, namyslená, vyhľadávala medzi nami konflikty, riešila blbosti, detinské správanie, fajčenie, alkohol, preafektované správanie, extrémna moralistka, alebo prehnaná katolíčka
2. prehnane pouzivanie trapneho slangu zlozeneho z anglickych slovicok (troll atd atd)
3. namyslenost
4. bez planov
5. prilis negativny pohlad na svet
6. ziadny zmysel pre humor
2. s tým súvisiaci nadbytok ružovej, opätkov, umelosti, hocijakých tých vecí čo si človek musí dávať obtýždeň dorábať.
3. paňska je
já ti nevím proste po takej žene modelkovskej sa kuknem ak ide oproti ale neobzriem
tak, veganstvo, a samozrejme fajčenie, táranie dve na tri, prepletNanie rôznych rečí a stým spojené aj skomolovanie a tvorba novych slov- je to dost cestne ano nao, bordelarstvo, nulový čas a nevedomosť derivovať.
bodka.
hej presne ešte by mi vadilo keby veľa masa žere a neľubi zeleninu a huby!
a nie nie ja sa mam rada .) snazim sa neist proti sebe ciže sa pritahujem do svojho stredu :happy: niet obavy... i ked vzdy je co vyrovnávať... ale taketo malichernosti neee .)
@lawey ja som spomenul, ciastocne
a priklad? hmm, krepa keby bola
nechapem prečo to tu maju uvedene niektrorí naopak
krepa v akom zmysle ?
lebo uplne neviem čo tym mysliš
Proste nechcem zenu ktora ma cudzie dieta - nemozem si pomoct.
Hej toto asi drviva vacsina chlapov.
uplne važne
som si musela najst kto je etatista
VULGARIZMY
s takou by som fakt necel ništ
ešte som nikoho neodradila nadávaním nikdy
ktovie kolko mužov ked počulo tvoj slovnik si povedalo "s touto nikdy"
ale 1. ma ľudia počujú nadávať až v osobnejšom kontakte keď sme
2. vtedy si zmenu v správaní všimnem predsa
ja mam na mysli zeny typu - idú na ulici a bežny ich slovník je "do piče aké šaty su vo vyklade kukaj nato,čo ti jebe tie by som chcela"
(ospravdlnujem sa za nadávky slabším jedincom,sám som katolík a nadávky nepoužívam,lebo je to zlo a nechce ist do pekla)
skackám po kopci a že
"boha jaký západ slnka čo ti jebe wów"
a potom že "dopiče veď ale to znamená že zachviľu tma a ja neviem gde piči som jolo"
ty nie
no myslela som či su dievča alebo
chalan lebo ty si komentovala dievča
ked sa vyjadrilo že čo ju odradza od dievčata
nie ty nie
myslela som zopar ostatnych tu
Alebo ak je to nablblá pipina...
Rôzne formy politického extrémizmu.
Dosť mi vadí fajčenie cigariet (musela by byť fakt výnimočná, ale neviem, neviem).
Drogy.
Keď v živote nebola ani na brigáde
Feministka, ekologička, iná aktivistka
Vegetariánka (zažil som, stačí mi)
Vypatlaná
Veľa piercingov
A áno, som náročný.
Keď nie je ani trochu vtipná.
Keď sa správa preafektovane.
2. naväzuje - (ne)inteligencia (ak zistím že je (trochu) mimo, viem že človek nemôže za to aké rozumové prednastavenia dostane, ale ak je dievča hlúpe alebo pribrzdené tak to síce vie rozosmiať ale nepoteší ma to) - ešte stále môže byť dievča dobré no hlúpe (to je ešte tá lepšia varianta)
3. egoizmus - manipulatívnosť a namyslenosť (alebo aj syndróm ,,silnej a nezávislej ženy,,) + musí mať (myslí si že má) zakaždým pravdu
4. ku*va - (ak má za sebou dlhý rad sexuálnych (alebo aj obyčajných) partnerov a na jej živnom štýle je vidieť že je nevyrovnaná a má problémy so sebaúctou)
5. fanatická sektárka - prehnaná veriaca - (ak jej život ovládajú ideológie iných nelogických alebo smiešnych skupín (náboženstiev) ktoré aj trvalo ohrozujú jej život a pôsobilo by to negatívne aj na môj život)
6. závislá žena na nejakých látkach, službách, deštruktívnych alebo nezmyselných veciach - (závislosti ktoré skôr škodia a človek ich nie je schopný odstrániť sú prejavom duševnej slabosti) - radšej by som uvítal duševne silnú ženu
7. a tento bod bude taký už (nie až tak dôležitý ale pritom dôležitým zostane) - ak nemá žiadne sny, túžby, činnosti pri ktorých by sa rozvíjala a bavili by ju, proste totálna apatia k životu ktorá sa prejavuje iba bezcielnym prežívaním a konzumovaním všetkého čo k nej príde bez schopnosti produkcie alebo niečoho tvorivého alebo s nejakým pozitívnym dopadom (to už veľmi záleží na okolnostiach, niektorí ľudia strácajú vieru a chuť do života následkami životných okolností, čiže toto už je individuálne a záležalo by konkrétne na dôvodoch a podobne) ale mala by mať určite nejaké tvorivé ,,koníčky,,
lebo pre mňa je asi najhoršie keď je človek nezaujímavý, ak sa chcem stretavať s nezaujímavými ľuďmi tak idem von s mojimi kamošmi na kofolu ktorí čumia do mobilu a vedia sa rozprávať iba o tom ako bolo v práci, nie s dievčaťom ... od normálneho človeka očakávam že bude inteligentný, otvorený, zaujímavý (neobyčajný), tvorivý atď, proste mysliaci normálny človek s ktorým sa dá komunikovať a je to bytosť na úrovni nie tie robotické opice čo vidím okolo seba každý deň ktoré reagujú iba na podnety ako stroje a majú nízku škálu schopností myslieť a rozprávať ...
takže asi takto nejako (určite by som napísal možno aj viac bodov ale na čo, stále to naráža na jeden faktor - inteligenciu ... čiže ak je človek inteligentný tak nemám problem) + žial poznám z každého bodu minimálne jedno dievča
(hejterom sa ospravedlňujem za grafomanstvo)
Mne sa ženy nepáčia ale na mužovi ma odradí namyslenosť, vulgarizmy a negativnost najviac..
Nepoviem ked ma to decko z predchazdajuceho manželstva a je rozvedená, to beriem.. Ale ak by som bola chlap a baba by mala iba 19 rokov a mala by už decko lebo sa v 16 pretrkvala s celou ulicou, tak ju tiež nechcem.
Ak by ta žena bola že veeeľmi pekna... tak b ma dosť znechutilo keby mala už dosť radodajnu minulosť, proste promiskuitná lacná fľandra... to ju totálne degraduje. Stratí čaro, lebo to proste vidno z očí. Ako ra povedal jeden ujo známej - Moja tebe 1000 kktov srčí z očí ...
U dievčat ma odrádza slepačí efekt
Vyumelkovanosť a kvantum iných vecí ...