Keď som bol malý, chcel som byť "ajťák". Nevydalo... odmietal som sa učiť matiku proti mojej vôli a vidina programátora ktorý celý deň sedí niekde v kúte a pracuje ako stroj ma vôbec nelákala. (niekoho programovanie baví, ale mňa nie)
Tak sa pridal fenomén hudba. Bavilo by ma prakticky všetko... od hudobníka cez producenta až po masteringového inžiniera. Ako bokovka by sa dala kariéra recenzenta, ktorú som si už viackrát vyskúšal. (a keď bude čas, rád by som v nej pokračoval).
A ešte jeden sen, asi najmenej reálny - závodník. Strašne ma bavia autá, závody a celkovo som veľmi súťaživá povaha.
ja budem psychologicka takze ked budete mat problem..viete kde sa hlasit btw ked som bola mala tuzila som byt spevackou a mat skupinu a chodila som za kamaratkami ci ju so mnou zalozia ale oni vsetky ccheli byt zverolekarky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Tak sa pridal fenomén hudba. Bavilo by ma prakticky všetko... od hudobníka cez producenta až po masteringového inžiniera. Ako bokovka by sa dala kariéra recenzenta, ktorú som si už viackrát vyskúšal. (a keď bude čas, rád by som v nej pokračoval).
A ešte jeden sen, asi najmenej reálny - závodník. Strašne ma bavia autá, závody a celkovo som veľmi súťaživá povaha.