no samozrejme ked niekomu chyba koliecko na to aby mu to palilo? ked sa polovica ludi pyta co mam kupit svojmu priatelovi alebo co priatelke tak je to naozaj trosku ... jednoducho si to pyta Zjepte ma som na to pripravena/ý.
Tak o co ti ide? teraz si aj toto pyta dolova ... zmazte mi diskusiu .... ach jaj.
Ak sa ti nepaci tak sem nechod a prosim ta neroznasaj tvoj nazor vsade lebo potom jedna babka povie a veria vseci ostatny.
7.) toto nie je problem tak nemam pricinu filozofovat. teraz som sa len vyjadorval. ... a potom som dal len taky zaver ako ceresnicku na torte ale .... mohla si si vsimnut ked si uz tu taky dlhy cas (keby si nebola tka by si toto psiat nemohla), ze takto sa vyjadrujems tale tak si si to mohla odpustit
Chod do kuta a zomri Ved je to zabavne, az na tie priteplene reakcie ako "Nikdy som to nezazil, takze neviem", "Netusim", "Nechapem, odkial by som to mal vediet"... to je skoda bytov
BIRDZ je stale len lepsi a lepsi, akurat vela uzivatelov sa nevie spravat, zakladaju blbe diskusie, cim pokusaju nervy ostatnych, ktori im za to potom viac ci menej opravnene nadavaju.
haha moja zlata ako vidis vsetkym sa birdz paci ked tebe nie, chod pekne na pokecik, kde ti bdue určite lepsie a nebudes mat ziadny problemik, väčšina birdzákov je na birdze závislá takže je nebezpecne zakladat tu taketo temy :
1.ffiiiha no moja zlata ty mas aku slovnu zasobu az pozeram.najprv nez zacnes kritizovat tak si uvedom co pises.napisala si tri slova ktore znamenaju to iste cize synonyma...jaaj kolko ty mas rockov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tak o co ti ide? teraz si aj toto pyta dolova ... zmazte mi diskusiu .... ach jaj.
Ak sa ti nepaci tak sem nechod a prosim ta neroznasaj tvoj nazor vsade lebo potom jedna babka povie a veria vseci ostatny.
That's all ...
12. to that´s all ma pobavilo