Auto - Je to také menej pohodlné a po čase mi začne byť zle a potom z klimatizácie ma bolia oči a tak...
Autobus - V poslednom čase som si zamilovala jazdy autobusom. Ovšem, nemôžu to byť tie staré šroty, že cítiš každú zákrutu a tak. Vyložiť si nohy, zapnúť hudbu a sledovať okolie/spať. Ale iba také cesty, do hodiny, potom mi býva zle...
Vlak - MILUJEM cesty vlakom, už od malička. Veľa miesta, pohodlie, súkromie. Len tak sledovať okolie... No, až na tie cesty ráno do školy, keď dajú to najmenšie čo majú, všetci sa tlačia, je tam 50°C a všetci sú takí zamrznútí (a sprostí), že sa im neráči otvoriť okno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Autobus - tesné, veľa ľudí
Vlak - nepraktické
Lietadlo - mám rada, ale bojím sa
Loď - keď sú veľké vlny býva mi zle
Bicykel - len na krátke vzdialenosti
Kôň - koňom sa tiež asi všade nedá ísť a už vôbec nie z bytovky
Peši - pomalé, len na kratšie vzdialenosti
Ak nie autom, tak vlakom. Vlaky sú presnejšie a pohodlnejšie, ako autobusy.
Lietadlo mám tiež rád, ale len ten štart, ináč je to nuda.
Lode mám vlastne tiež docela rád, ale len také malé, nech to húpe na vlnách poriadne a tak
Fúha, neviem si predstaviť kde by som doma parkoval koňa, či by som ho priviazal na parkovisko.. alebo možno do pivnice?
- rada cestujem vlakom, lebo to znamená, že idem niekam na výlet, s ruksakom na chrbte, z ktorého visia kecky, prípadne spacák a karimatka
- rada sa bicyklujem, vlasy mi vejú vo vetre, rozpažím ruky a letím dolu kopcom
- rada cestujem autobusom, čítam si, pozorujem ľudí
- rada cestujem autom, hlavne v noci s vypeckovanými repráčiskami
a tak...
o chvilu bude vodicak, tak mozno zmenim nazor
a rád by som niekedy šiel (plavil sa) loďou.
Auto - Je to také menej pohodlné a po čase mi začne byť zle a potom z klimatizácie ma bolia oči a tak...
Autobus - V poslednom čase som si zamilovala jazdy autobusom. Ovšem, nemôžu to byť tie staré šroty, že cítiš každú zákrutu a tak. Vyložiť si nohy, zapnúť hudbu a sledovať okolie/spať. Ale iba také cesty, do hodiny, potom mi býva zle...
Vlak - MILUJEM cesty vlakom, už od malička. Veľa miesta, pohodlie, súkromie. Len tak sledovať okolie... No, až na tie cesty ráno do školy, keď dajú to najmenšie čo majú, všetci sa tlačia, je tam 50°C a všetci sú takí zamrznútí (a sprostí), že sa im neráči otvoriť okno.
Lietadlom ani loďou som ešte nešla.
Nerád cestujem autom, lebo to je skoro vždy s rodičmi, alebo s rodičom niekoho iného. Vtedy sa nedá moc dobre kecať.
Rád cestujem peši, ešte radšej s niekým iným Voľnosť, príroda, ak som sám tak hudba.
Bicykel nemám, loďou ani lietadlom ani koňom nechodím.
A bus? ten ani nevnímam
2. Autom
3. Pešo
4. Vlakom
5. Lodou
Lietadlom sa bojím ísť, a loďou som ešte poriadne nešiel