Ahojte, pls. čím napaľujete DVD-čka. Roky som k tomu používala Nera, kým som sa ešte XP-čkovala. Potom ako som prešla na Win 7, tak už nefungoval. Odvtedy nie a nie to vyriešiť.
Inak viem, že Win 7 ma v sebe funkciu napaľovania, no viac krát sa mi
Od ktorej verzie vyssie funguje Nero? A ktory je lepsi...
Mam totiz 10-ku, ale zial anglicku a absolutne sa tam stracam v tom, kde napalit ISO obraz. Vidim vsetko ostatne, len nie to... aj datove DVD, aj kopiu DVD...
ak si si aktualizovala windows, tak ti tam už napalovanie nepôjde, lebo microsoft v snahe obrany proti pirátstvu túto možnosť v jednom z updatov zablokoval.
Ok, dakujem... Nasla som uz konecne poriadnu verziu Nera. Sice sa instalovala sto rokov a davno som taku dlhu instalaciu nezazila, ale stala za to. Aspon je pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mam totiz 10-ku, ale zial anglicku a absolutne sa tam stracam v tom, kde napalit ISO obraz. Vidim vsetko ostatne, len nie to... aj datove DVD, aj kopiu DVD...
» www.ashampoo.com/en/eur/dld/0710...
bože aké milé že dvdčka
ale keď už, zvykol som používať CDBurner XP, je free, celkom dobrý, a funguje aj na sedmičkách.