Ja používam na intímne partie žiletku Wilkinson s 5 čepeľami, na nohy epilátor (vytrhávač) Braun a na ruky voskové pásiky Veet. So všetkým som veľmi spokojná.
ale nie, ja kombinujem epilátor, za svet neviem model ani značku, ale je fajn a žiletku, akú chytím, takú použijem. A v pohode. Uvažujem aj nad laserovým odstránením chlpov.
@thunderstorm@1 ja som strasne spokojna s tou Wilkinson, ma taky mechanizmus, ze absolutne vobec sa tam nezachytavaju chlpky a vydrzi tak prakticky donekonecna (este ani raz som cepel nemusela menit) a vypusta vo vode cez take otvory aj nejaky olejcek, tusim bambucke maslo. A holí sa nou velmi lahko, rychlo a bezpecne.
Epilator bola najlepsia vec na svete (teda vo svete chlpov, chapeme sa) az kym mi z toho extremne nezacali zarastat chlpky ? som z toho nestastna, jedine riesenie je trvala laserova epilacia, ale to je celkom dost penazi… ale asi ked uz sa mi trosku ustalia vacsie vydavky, tak sa na to dam.
@2 a toto akoze vobec nechapem ako tolkokrat vysklbane obocie stale moze rast
Tak ja chalan si nohy neholím (ako by to vyzeralo) Ale keď sa mi zdá, že moje nohy sú veľmi ochlpené, tak zoberiem strojček na vlasy a na devinu si ich pristrihnem alebo na dvanástku.
V rozkroku sa neholím, lebo sa často vyhádžem, dráždi mi to kožu a bojím sa tam oskalpovať. A zas chlap, aby sa holil aj tam bezchĺpkovo, tak to je také. Väčšinou prebehnem strojčekom na vlasy tiež, ale nestrihal som sa už vyše mesiaca.
Bradu si holím, to je asi jediné miesto, občas s pazuchami.
@luc.ka@5 mne sa zase kedysi zapalovala koza, tak mi ho dermatologicka zakazala. Ale po nejakom case som to znova skusila a uz je to nastastie OK. Obcas si kozu aj dezinfikujem alpou.
Hmm to je zvlastne, ze to obocko ti stale rastie... Mozno to ma kazdy inak. Alebo to chce este cas. Ja si ho upravujem uz asi 18 rokov.
Žiletka. Taká tá na žiletky. Momentálne. Ale fungovala som na jednorazových. Inak... ako to robíte s tým epilátorom? Ja tú bolesť nepredýcham. Vosk detto.
@azizi@8 mna keby videla dermatologicka, tak mi pleskne panvicou po hlave ? skusam teraz vselijake peelingy a aj nejake sera s kyselinami, co pouzivam na tvar… ? uvidim casom ci sa to zlepsi
Žiletky jednorazové poväčšinou, potom na fúziky mám taký šikovný strojček v tvare rúžu, celkom dobrá vec a inak si chcem kúpiť nejaký šikovný holiaci strojček na intímne partie lebo zatial si to občas prebehnem klasickým velkým na vlasy, keď už tam mám džunglu a zistila som, že je to velmi šikovné, lepšie než so žiletkou.
Inak ten epilátor je dobrá vec? Poberie to všetky chĺpky a nohy zostanú hladké?
@ladydoga@14 Poberie, ale nezabudni na to, že to je jak milión pinziet (okej, asi len 40), ktoré ti proste simultánne trhajú chlpy. Takže... Viem, že všetci hovoria, že tú bolesť musíš vydržať, a potom to už nie je také zlé, ale ja osobne to nedávam. Ale o funkčnosti sa pochybovať, myslím, nedá. Veď dámy tu majú skúsenosti.
Baby holíte si aj tvár a krk? Ja mám bledú pokožku a tmavé chlpy zvyšok tele riešim laserom aj keď intímne partie nie lebo to nemám odvahu ísť s tým, tak to poriešim žiletkou doma, ale s tým krkom a tvárou(ako sú líca) rozmýšľala som že si to dám odstrániť laserom ale to sa treba najprv oholiť a bojím sa aby to potom nerástlo hustejšie po oholení nie že budem ako drevorubač Máte niekto skúsenosti s holením si tváre?
@azizi@25 bohužiaľ ja ako mám lícne kosti tak smerom na dol ku krku a pri uši ich mám dosť a sú takmer čierne a k bledej pokožke to celkom svieti mám také bokombrady rovnaká tmavá farba ako vlasy
@azizi@28 ja na laser už chodím 2 roky cca a nebolí to. Dajú ti na to miesto chladivý gél a ten to udrží, sú niektoré miesta ktoré sú citlivejšie viac ale na to je ten chladivý gél
Gillette Fusion5 používam na celé telo..a nohy si občas aj epilujem, na to mám Braun Silk-épil 7
Ale už som začala chodiť k susede na laserovú epiláciu (nôh) - zatiaľ mám za sebou dve sedenia a už teraz môžem povedať, že chĺpky rastú o dosť pomalšie a preriedili sa.
No na intímnu oblasť by sa zišlo niečo lepšie, než tá žiletka, lebo bývam vyhádzaná zvažovala som laser aj v tejto partii, ale to sa pred susedou hanbím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nie, ja kombinujem epilátor, za svet neviem model ani značku, ale je fajn a žiletku, akú chytím, takú použijem. A v pohode. Uvažujem aj nad laserovým odstránením chlpov.
@2 a toto akoze vobec nechapem ako tolkokrat vysklbane obocie stale moze rast
V rozkroku sa neholím, lebo sa často vyhádžem, dráždi mi to kožu a bojím sa tam oskalpovať. A zas chlap, aby sa holil aj tam bezchĺpkovo, tak to je také. Väčšinou prebehnem strojčekom na vlasy tiež, ale nestrihal som sa už vyše mesiaca.
Bradu si holím, to je asi jediné miesto, občas s pazuchami.
Hmm to je zvlastne, ze to obocko ti stale rastie... Mozno to ma kazdy inak. Alebo to chce este cas. Ja si ho upravujem uz asi 18 rokov.
Inak ten epilátor je dobrá vec? Poberie to všetky chĺpky a nohy zostanú hladké?
Nemala byť tá otázka položená skor opačne ?
nemam pocit, ze mi rastu menej, aj ked obocie som do sucasneho husteho stavu dostavala niekolko rokov
Ale už som začala chodiť k susede na laserovú epiláciu (nôh) - zatiaľ mám za sebou dve sedenia a už teraz môžem povedať, že chĺpky rastú o dosť pomalšie a preriedili sa.
No na intímnu oblasť by sa zišlo niečo lepšie, než tá žiletka, lebo bývam vyhádzaná zvažovala som laser aj v tejto partii, ale to sa pred susedou hanbím