keď sa tvári a správa akoby sa celý svet krútil okolo nej a nadáva lebo jaká je ona kráľovná a podobné piče. V podstate to záleží ako sa kto správa a ako sa kto často sprchuje
-keď je dotieravý/nedá pokoj (rozumne a pokojne mu niekoľkokrát vysvetlím že nie, mám ťa rada len ako kamaráta a nebudeme spolu, a o tri dni sa na vás hodí akože podme sa zobrať)
-keď je voči mne hrubý... ale to je snáď dosť normálne
utkvelou predstavou, že je o x stupňov vyššie a všetci okolo neho sú nuly a nemôžu sa mu v ničom vyrovnať. proste, že si myslí, že je lepší, a že ho všetci musia milovať a uznávať. a pritom je len kus sebeckého arogantného hovna.
keď fajčí, pije a pod. keď nadáva.. keď má chlpatú hruď/chrbát.. keď je kurevník.. keď si myslí, že je pupok sveta.. keď si myslí, že ženy sú o niečo horšie ako muži.. keď je nevzdelaný a v živote nevidel knihu ani zdiaľky
Mastné vlasy, lupiny, zlá ústna hygiena v podobe povlaku, žltosti a smradu, obhrýzanie nechtov, smrad celého tela a hlavne nôh , keď nevie hovoriť bez toho aby pľul alebo slintal.. a tak ďalej.
ked sa chová ako pi*a - afektovaná, uvrieskaná, keď rada kecia s druhými o kktinách typu hotel paradise a podobne(a vôbec už ked ju také programy berú), ked si vynucuje pozornosť, keď nadáva viac ako ja, pindá mi do priateľov/kamošov, ked sa vyvyšuje, vnucuje... a ked moc pije
toto je to čo som zažil tak možno by toho bolo aj viac ak by sa mi chcelo silnejšie premýšľať =D
extrémnou arogantnosťou a namyslenosťou - keď si myslí, že je najväčší boh, všetky ženú hoc chcú atď (3 takých poznám-a hoci by za iných okolností by boli fešáci, takto )
a
keď sa ponižujú a sú šteniatkovský/maslový (to som iba ja tak nazvala) a bez sebaúcty....to nie je až také hnusné ako to prvé ale občas neznesiteeľnejšie...
milujem chlapov čo si myslia, že ma zbalia, lebo majú auto a idú mi dokazovať, že jediné na čom záleží sú peniaze a on ich má tak mám ísť k tatkovi a doma potom nemá čo do úst.
hnusia sa mi aj vtierky.. môže byť chlapec, ktorého mám rada, ale lenčo mu pripomeniem, že sorry mám priateľa nič z toho nebude, nalieha, že on je lepší a nech sa rozídem a furt na mňa tlačí.
plus nechuťáci, plieskači po zadku, dnb týpci čo sa mesiac nesprchovali, opovrhovači ženou, nabúchaní mačovia čo si bozkávajú tricepsy a čekujú štetky na diskotékach, klamári, idioti a hlupáci
Keď smrdí, príliš sa hrá na frajera, fajčí, húli, veľa pije a je povrchný ako väčšina chlapov v súčastnosti... s takým by som si nezačala naozaj nikdy.
@delpurr v mojom meste je ich kopa a nie nie som zaujatá voči ľuďom čo počúvajú dnb tiež to mám rada. len ma na niektorých akciách aj trocha napne keď je tam 50 spotených chlapcov v troch hrubých mikinách na sebe
@delpurr ježiš nie som taká fajnovka že teraz musíš obhajovať tých ľudí, na ktorých mierim cítiť rozdiel medzi človekom čo sa spotí raz a čo sa spotí a spotí a spotí a o 5 dní ide tak von
Takže, keď to zhrniem - podľa moderných žien, dokonalý muž - nefajčí, nepije, nenadáva, nepľuje, nehúli, je génius, holí sa všade, sprchuje sa každý deň, je jemný, milý, urobí pre ženu všetko, neodporuje, nemá vlastný názor, poslúcha, má sebavedomie na úrovni ženy, nie je priebojný, je zarytý feminista, vtipný a hlavne nemôže babe nič urobiť, ani slovo povedať, aj keď nadáva naňho, na rodinu, priateľov a chce ho zabiť.
@onomatopofajci Mas vcelku pravdu (som zvedavy, ako s k tomu vyjadria "moderne zeny" slight_smile:, taketo "nazory" som uz pocul od mnohych "modernych zien" (okrem svetlych vynimiek , ktore same nemaju co ponuknut... ale co mi pride pritiahnute za vlasy je to, ako sa stale rozobera to, aky ma byt muz...skoro nikde sa nerozobera, aka ma byt po povahovej stranke dokonala zena, lebo kopa zien ma presne opacne vlastnosti, ktore vyzaduju od muzov . btw a aj keby si sa spraval podla toho, tak ti to bude nanic, pretoze, ak budes mily, tak ti zacnu vycitat, ze nie su muzny a priebojny...ak budes chlap, muzny, tak sa im nebude pacit, ze nie si mily, jemny a tak vznika takyto nonsens Najlepsie je byt sam sebou, a kaslat na to, akeho ta chcu ony..ved , ked sa im nepaci, nikto ich nedrzi....
Od kedy ženy získali rovnoprávnosť, tak sú ich požiadavky čim ďalej tým vyššie - hlavne vo výzore a majetku.
Pred takými 100 rokmi, boli rady, keď si ich vybral nejaký tlstý statkár, čo im dal aspoň najesť a boli ticho. Muž si vyberal, alebo rodina.
A hlavne to postavenie vo vzťahu sa zmenilo. Predtým musela žena poslúchať a chlap bol vo väčšine prípadov dominantný.
Teraz sa musí chlap podriaďovať, robiť zo seba ženu a debila, len aby sa to páčilo jeho "vyvolenej". Proste muž stráca doslova právo na svoj názor a štýl.
A v dnešnej dobe proste prevláda feminizmus. Stačí sa pozrieť do televízie a koniec. Koľko manželiek pozerá Pilcherovú a rôzne pičoviny, kde je žena vždy obeťou, vždy je tá podvádzaná a potom ženy pátrajú po imaginárnych milenkách, kontrolujú smsky a podobné hovadiny... Proste doba je zlá.
hm.... takí, čo sú zahľadení do seba...takí, čo sú tvrdohlaví ateisti....takí, čo hrešia a veľa pijú....takí bujaci, svalnatí, s tým, že v hlave nemajú nič...takí, čo sa nevedia ovládať...
najviac ma vie nasrať keď sa nevie chovať ako gentleman a keď opovrhuje ženami... a keď pľuje na zem, smrdí, strieda baby a chová sa ako sedlák. a na druhú stranu sa mi hnusia aj chalani čo sa boja a sú zženštilí (ak to nie sú gayovia - tí mi nevadia )
nevadí mi ak niekto pije/fajčí (samozrejme s mierov)
uz len tym ze je! ale zato si mozu same, ked sa k nim clovek sprava najlepsie ako vie, a ony sa mu len vysmeju ze s takym romantikom by to nevydrzali, poslu ho dop*ce a najdu si nejakeho macha ktory s nimi bude v*drbavat, podvadzat ich, spravi im decko, potom ich zmlati az potratia a ony budu potom len revat jak j*bnute a nadavat na chlapov a pritom mali na vyber, mohli si vybrat toho lepsieho, ale to by nebolo cool, toho by im kamosky na diske nezavideli, potom budu donekonecna otravovat svojimi urevanymi kecami vsetkych kamosov a kamosky ake su chalani svine, ale nabuduce to tiez dopadne rovnako, tiez poslu toho dobreho prec a najdu si buchaca lebo to je cool!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
-keď je voči mne hrubý... ale to je snáď dosť normálne
-keď neberie na vedomie môj názor
-a veľa ďalšieho
Mastné vlasy, lupiny, zlá ústna hygiena v podobe povlaku, žltosti a smradu, obhrýzanie nechtov, smrad celého tela a hlavne nôh , keď nevie hovoriť bez toho aby pľul alebo slintal.. a tak ďalej.
a aby som bol aj off topic: mne vadi wannabizmus.
našťastie nie, a ani sa nechceme spoznať
"Moja thajská manželka vraví, že malý penis nie je prekážkou vo vzťahu... No aj tak by som bol radšej, keby ho nemala..."
@blueffect
nie si juraj? ak hej, potom sa možno poznáme, a buď rád, že som ťa nezastrelila
ten vtípek ma dosť zničil, keď som ho prvýkrát čítala
toto je to čo som zažil tak možno by toho bolo aj viac ak by sa mi chcelo silnejšie premýšľať =D
a tak najviac asi hlavne výzorom - nagélované vlasy, to také "futbalové čírko", ukazovanie "vyšportovanej" postavy...
a keď si myslí, že všetko sa krúti len okolo neho, robí zo seba debila a keď sa až príliš na mňa lepí..vtedy by som vraždila -.-" ...
a
keď sa ponižujú a sú šteniatkovský/maslový (to som iba ja tak nazvala) a bez sebaúcty....to nie je až také hnusné ako to prvé ale občas neznesiteeľnejšie...
hnusia sa mi aj vtierky.. môže byť chlapec, ktorého mám rada, ale lenčo mu pripomeniem, že sorry mám priateľa nič z toho nebude, nalieha, že on je lepší a nech sa rozídem a furt na mňa tlačí.
plus nechuťáci, plieskači po zadku, dnb týpci čo sa mesiac nesprchovali, opovrhovači ženou, nabúchaní mačovia čo si bozkávajú tricepsy a čekujú štetky na diskotékach, klamári, idioti a hlupáci
inac ked tu to len tak zbezne citam, chytam sa za hlavu celkom pri niektorych komentoch to je hrba hluposti
Zhrnutie: diskotekove typy
a samozrejme ked je idiot
strieda baby lebo si myslí, že je král
smrdí
nadáva
pluje na zem
robí zo seba to čo nie je
všade bol všetko vie
klame
ignoruje
neriešim už, mám iné starosti. ale poslúžil si ako "vtipná" príhoda...
vybooorne, ja rada zahrievam pri srdiečku
pri partiách v lese, zahriať, či založiť oheň... to je useful
život naučí...
Pred takými 100 rokmi, boli rady, keď si ich vybral nejaký tlstý statkár, čo im dal aspoň najesť a boli ticho. Muž si vyberal, alebo rodina.
A hlavne to postavenie vo vzťahu sa zmenilo. Predtým musela žena poslúchať a chlap bol vo väčšine prípadov dominantný.
Teraz sa musí chlap podriaďovať, robiť zo seba ženu a debila, len aby sa to páčilo jeho "vyvolenej". Proste muž stráca doslova právo na svoj názor a štýl.
A v dnešnej dobe proste prevláda feminizmus. Stačí sa pozrieť do televízie a koniec. Koľko manželiek pozerá Pilcherovú a rôzne pičoviny, kde je žena vždy obeťou, vždy je tá podvádzaná a potom ženy pátrajú po imaginárnych milenkách, kontrolujú smsky a podobné hovadiny... Proste doba je zlá.
a oficiálne prehlasujem, že som hnusák po tom, čo som prečítal asi prvú dvadsiatku príspevkov
alebo kurva
^_^
nevadí mi ak niekto pije/fajčí (samozrejme s mierov)
inak všetko ostatné čo tu už odznelo