@chillout ešte chvíľu som v sebe živila nádej že sú aj takí mestskí zverolekári, ktorí sú iba na psíkov a podobne ale potom som raz celá uplakaná išla s chorým škrečkom k veterinárke a ona ma zabila v lufte že si môžem rovno kúpiť nového. odvtedy to už nie je môj sen
@matii mňa tak zničila moja teta ked som mala možno 7, že či viem o tom, že zverolekári pchajú ruky koňom aj do zadku a vtom okamihu sa môj sen stal minulosťou ..
Ja som vždy chcela spievať. Ale teraz viem, že na to nemám ani keby som sa na hlavu postavila. Takže to nechávam na náhodu čo so mnou bude, nemá zmysel snívať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a teraz krv nenávidíííím
pacila sa mi ta uniforma/oblek/pracovne oblecenie
potom som chcela byť strašne dlho čašníčka a som hovorila že to nikdy nezmenim zmenila (ROFL)
teraz neviem
ale ked som bola este v skolke tak zverolekarkou
istý čas potom ešte bola profesionálna parkúrová jazdkyňa. viac si nejak nepamätám
oboje kktiny na n-tu
...ak niekedy budem veľký
Neskôr som sa dozvedela, že sesternica ma za to neznášala Už sme si to vysvetlili
Ale sranda bola, že teraz, ked som si vyberala výšku, som sa aj zamýšľala nad tou veterinou
To už fakt nie je možné