hasička, policajtka, horolezkyňa, horská záchranárka, archeologička, doktorka, čo robí pitvy, kozmonautka, špionka,.... a proste samé extrémy a teraz si neviem predstaviť, žeby som skákala dakde po skalách alebo sa vŕtala v mŕtvolách ale tú kozmonautku by som ešte brala
Môj malý 3-ročný bratranček strašne chce byť paleontológ! Je stráááááááášne zlatý, keď mi o tom rozpráva, že : Já budu paleontologem a budu skoumat dinosauly a pak budu lytílem (rytierom) a zachláním plinceznu!
a jeho 5-ročný braček zase chce byť entomológom, že: A já budu entomologem a budu skoumat pavouky! -totiž, on stráááášne miluje pavúky
chcela som byť doktorka...potom som zistila, že sa bojím krvi takže, nie, neviem si seba tak predstaviť teraz. a dokonca asi ani byť ovocím do jogobely by ma nebavilo aj keď jeden nikdy nevie
Prvé nad čím som uvažovala bolo zverolekárstvo, keď som bola staršia (13-14 rokov) tak kaderníčka, kozmetička. A nie, neviem si seba predstaviť vykonávať také povolanie, možno trochu zverolekárstvo ale nemám veľmi vzťah ku zvieratám (hlavne nie k mačkám)... Teraz je to už úplne niečo iné... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ano viem skor ako kuchara, na tamtie asi nemam
8)
Ak mi nevyjde to čo mám naplánované teraz, tak skončím pri tej delegátke. Mňa by to bavilo úplne najviac
a jeho 5-ročný braček zase chce byť entomológom, že: A já budu entomologem a budu skoumat pavouky! -totiž, on stráááášne miluje pavúky
a potom veterinárkou, archeologičkou a psychologičkou...a aj po takom čase by amtieto tri povolania bavili
Potom námorník
modelka (are you fucking kidding me?),
herečka (o tom snívam ešte stále),
módna návrhárka (to ma už absolútne neláka),
učiteľka (nie nie nie...aj keď,možno učiť na výške by nemuselo byť tak hrozné )
a moderátorka Smotánky smiley: