plastikovym modelarstvom, astronomiou, cestnou cyklistikou, atarickom, mineralmi, skamenelinami, turami po horach, velkym rozsutcom.. len sem tam chybaju peniaze, napr na dalekohlad (7 tisic), na bicykel (25 tisic) a tak..
cestoviny, spánok, McDonald, ženy, sex, počítač, pivo, kofola, filmy, syry, Los Angeles, láska, priatelia, rodina, Košice, okolie môjho domu, miesta skadial mám najviac zážitkov, leto, hudba, orient, orientálny štýl života, orientálna hudba, SAE, autá, Escalade a ešte miliarda iných vecí, ktoré ma teraz nenapádajú
posadnutie nevnimam prave ako zavislosti ale ako niečo čo človeka hrozí noci dni...ale zasa načom som zavisla? na vzduchu , vode, čiernom alebo zelenom čaji a dalejs a mi enchce rozmyslat...
zavisla som na smiechu..neviem si predstavit den co den hodinu bez smiechu a som ece zavisla aj na usmevoch druhych a na laske....a z takeho hmotneho..fu neviem...asi na cokolaaade..ale zas...urcite by som sa jej vedela vzdat
najviac som posadnuta peknym pocasim, ked nesvieti slniecko, tak nebyvam nejak extra naladena...ked je pekne mam chut zit a spravit toho vela za den...
inak som posadnuta youtubom
este donedavna aj birdzom
semtam licenim a casakmi,peknym oblecenim, zdravou vyzivou...
McDonald, ladová káva, kebab, hudba, priatel, smskovanie a telefonovanie, môj pes, babka a dedko, zajačikové papuče, Lady GaGa, Ministry of FUN Zvolen a vylehovanie na slnku....to sú veci bez ktorých by som neprežila... ale bez čokolády vydržím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale toto je taký základ.
a ptm z ludí moja najlepšia kamoška @cardigans
ja asi futbalom, hlasnou hudbou, knihami, notebookom a haluzami, konármi a čečinami vonku.. xP
inak som posadnuta youtubom
este donedavna aj birdzom
semtam licenim a casakmi,peknym oblecenim, zdravou vyzivou...
priatelom, ked poslucha , lebo obcas je vrtosivy
kamaratkami...
Hmmm na zamyslenie ale asi na knihách a sladkom...(bohužiaľ )
uplne až ma to niči