Sme sa bavili s chalanmi preco je to tak, ze mladsie baby vyzeraju casto lepsie, upravenesie, atraktivnejsie proste better ako tie starsie? Nehovorim o 18 a 30 :o) ale o napr 15 a 18 .
Sme utkveli v nazore ze tie mladsie chcu este len ulov
Skvor by som povedal, ze starsie vyzeraju dakedy lepsie ako mlade. ale vec nazoru
Sarsie dievcata pouzivaju rozum a vedia, ze im make up alebo iny kentus na tvary skodi a tak by za par rokov vyzerali o 10 rokov starsie.
Cize nehovorime o tom ako vyzeraju ale o tom ako kto poziva intelekt. to je zasa moj nazor. (A nemusi byt pravda to, ze mnoho dievcat ktore nevyzeraju bohovo a su 18 r. tak maju frajera , proste chu byt same sebou a na to nepotrebuju tie sracky na tvar)
ako kedy...byt upravena niekedy znamena byt prirodzena, no pre niektore to znamena chodit zmalovana akoby jej fotrovci dve vrazili....to je individualne...
Co vam poviem, niektore sa fakt nepotrebuju malovat, aby vyzerali dobre a inym zas ani to nepomoze, ale ved v podstate to vobec nie je az take dolezite, nechcem tym povedat, ze nie je dolezite, ako holka vyzera, jasne, ze je a myslim, ze pre nu samu castokrat viac ako pre chalanov, ale najdolezitejsie to neni, najdolezitejsie je to, co ma v srdci a nie kazdej to je vidiet aj na tvari, takze letmy pohlad urcite nestaci
ja by som sKôr chcela vedieť prečo tí chlapci čo majú teraz len od 10 do 13 roKov už na nich vidno, že aKí budú Krásny o 5 roKov loooooool a táto moja generácia to je jedna nuda ale tí malí jaKí jebačiiiii
Stále sa zvyšujúca životná úroveň. Všimnite si historické obrazy, ľudia na nich su škaredý a malý. Tým, že v tejto dobe netrpíme takou núdzou, prejavuje sa to aj na zovňajšku. Dalším takým znakom je aj priemerná výška, ktorá stále narastá.
Takže tak, a samozrejme za to môžu byť vďační svojim rodičom, po ktorých zdedili "vhodné" gény.
A tunak presne vidno,kt.ma casu a nic nerobi(mladsie)a kto je sikovny a zaneprezneny robenim zmysluplnejsich veci(ja ako je make-up kt.je v tychto dnoch nebezpecny...bo kedykolvek moze zacat prsat ...ale nie...mladsie to viac bavi..malovat sa a starat sa o seba...tym to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sarsie dievcata pouzivaju rozum a vedia, ze im make up alebo iny kentus na tvary skodi a tak by za par rokov vyzerali o 10 rokov starsie.
Cize nehovorime o tom ako vyzeraju ale o tom ako kto poziva intelekt. to je zasa moj nazor. (A nemusi byt pravda to, ze mnoho dievcat ktore nevyzeraju bohovo a su 18 r. tak maju frajera , proste chu byt same sebou a na to nepotrebuju tie sracky na tvar)
Takže tak, a samozrejme za to môžu byť vďační svojim rodičom, po ktorých zdedili "vhodné" gény.
Vzhľadom na tvoj vek, je pochopiteľné, že máš divné chuťe na 10-13 ročných....si v puberte.