@4lex veď Rokfort nie je v Londýne... len nástupište 9 a 3/4
a ešte k téme: konkrétne v Londýne som bola akurát tak na letisku, ale totálne ma očarilo Anglicko a proste milujem tú krajinu (okrem iného aj Wales, Škótsko a Írsko)
Tak mňa Londýn zaujal akurát tak na fotkách už len tým že milujem takéto mestá s veľkolepou históriou a to že tam často prší je u mňa veľké plus lebo sychravé počasie milujem. Ale celkovo viac ma nadchýna Škótsko tak či tak..
Vynimocne sa zhodnem s mm47 - ano, Pariz je ovela krajsi.
Vobec nechapem tu anglomaniu za kazdu cenu, lebo ta je typickym prikladom utekania co najdalej od vlastneho domova (prip. okolia svojej krajiny). V skutocnosti to vobec nie je o obdive k anglickej kulture, ale iba o podvedomej snahe nieco si dokazovat.
Všetk Ja som si myslela, že Londýn je preceňovaný, ale nie. Keď som vystúpila z metra a zbadala som, čo bolo predo mnou, pišťala som od nadšenia. Neskutočne očarujúco na mňa pôsobia tie tehlové domy, veľa zelene, rôznorodí ľudia s úplne iným zmýšľaním, na aké som zvyknutá. To mesto má úžasnú atmosféru.
@26 a este lisky. ludia sa na seba usmievaju. tym, ze je bezne ked vystupujete z busu podakovat. zmyslom pre humor. graffiti a lietadla vzdy na oblohe.
you know, fish, chips, cup of tea, bad food, worse weather, mary fucking poppins, london.
Bývala som v anglicku a v Londýne by som nebývala asi nikdy v živote, tak ako v celom UK, vadí mi architektúra domov (stiesnené priestory) a nerada by som bývala v meste kde je toko obyvateľov , mám radšej klud a harmoniu,prírodu a to je v anglicku skoro všetko umelé, nemám rada mentalitu angličanov (lebo oni sú samozrejme niečo viacej) Možno na pár mesiacov ano ale po čase by sa vám to tam iste znechutilo. Uvedomíte si že doma je doma aj ked som tomu ani ja najskôr neverila, že sa tak stane ale predsa
Nemala som možnosť preskúmať nejaké netradičné zákutia, ale páčilo sa mi, že celé centrum je také veľkolepé a historické. Ďalej park s veveričkami a múzeá cez víkend zdarma, ktoré sú interaktívne a ich filozofia je "učenie je hra", niečo úplne iné, ako máme tu Ale je pravda, že počet ľudí a premávka mi liezli na nervy, žiť by som tam nechcela.
tými domčekami z minitehličiek, že sa večšina domácností ani neprezúva doma, vzťahy sú tam bez ohľadu na rasu, nevyberajú si 3 hodiny oblečenie... a z pamiatok najviac asi tá galerka a londýnske oko.. (a 4D film o Londýne na ktorom sme boli )
V Londýne som nikdy nebola a ani nechcem ísť (a všeobecne do zahraničia)... Síce bola možnosť ísť koncom júna so školou, ale netúžim po tom - zbytočne vyhodené peniaze.
Hmm...atmosféra a nikdy nezabudnem na Notting Hill, tie veľké biele domy a pred nimi stromy To budem mať vždy v očiach
A takou uvolnenostou, nikto sa nestaral do dakoho a ich vzťahom k doprave - keď si celý rad na semafore zmyslel že ide na červenú To som na SK nevidela
Môže Ale zatiaľ nemôžem posúdiť, keďže Londýn som videla len z obrázkov Žiť by som tam nechcela kvôli tomu, že sa tam hrnie každý a život v centre veľkomesta si neviem predstaviť Možno tak mimo, ale zas nie ďaleko. Ale navštíviť by som ho určite chcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@4lex veď Rokfort nie je v Londýne... len nástupište 9 a 3/4
a ešte k téme: konkrétne v Londýne som bola akurát tak na letisku, ale totálne ma očarilo Anglicko a proste milujem tú krajinu (okrem iného aj Wales, Škótsko a Írsko)
cestovali tam asi 4 hoďky, sa mi zdá
tak to mením na Šikmú uličku
Vobec nechapem tu anglomaniu za kazdu cenu, lebo ta je typickym prikladom utekania co najdalej od vlastneho domova (prip. okolia svojej krajiny). V skutocnosti to vobec nie je o obdive k anglickej kulture, ale iba o podvedomej snahe nieco si dokazovat.
A veveričky!
you know, fish, chips, cup of tea, bad food, worse weather, mary fucking poppins, london.
Bola si už v zahraničí?
A takou uvolnenostou, nikto sa nestaral do dakoho a ich vzťahom k doprave - keď si celý rad na semafore zmyslel že ide na červenú To som na SK nevidela
Môže Ale zatiaľ nemôžem posúdiť, keďže Londýn som videla len z obrázkov Žiť by som tam nechcela kvôli tomu, že sa tam hrnie každý a život v centre veľkomesta si neviem predstaviť Možno tak mimo, ale zas nie ďaleko. Ale navštíviť by som ho určite chcela