sprostosťou a to bezhraničnou, to ma vie vážne najebať...alebo keď dojdeš do nejakej krčmi so strašnou chuťou na pifko a to pifo chutí ako šťanka prejdená cez neprepláchnuté trubky....potom keď sa baby trápne rehocú a každí musí vedieť o čom tárajú....keď dojdete na hajzel a není tam žáden hajzliak keď nemáš náladu a tvoja rodinka chce s tebou preberať čo ti je ...keď sa mi chlap sľúbil že dojde, do 23:45 ho čakám a nedojde....keď máš dobrú náladu, a nejaký dement ťa vytočí do nepríčetnosti...bla bla bla toho je veľa
nespravodlivosťou, pokrytectvom, vybíjaním sa na nevinných, manipuláciou, neskrývaným sadizmom, velebením utrpenia, velebením násilia/určitého národa, velebením blbosti, ignorantstvom, alibizmom, morálkou dnešnej ,,spoločnosti", megalomanstvom, konzumom, keď sa niekto hrá na boha/poloboha, hlúpym hrdinstvom, predstieraním istých schopností, sľubotechnikou, nedostatkom sebaúcty/úcty k životu/k druhým, týraním zvierat/detí/starých ľudí, krátkozrakosťou, prístupom ,,po nás potopa"
neznasam ozranov..staci ked ma niekto opity oslovi (a je uplne jedno ci je to kamaratka alebo niekto cudzi) tak mam chut vracat ...jednoducho to neznasam...
keď sa mi snaží meniť život ako keby som nesvojprávna (nemyslím matku).. a na mojho chalana rozprava debiliny , robi si z neho piču.. a este keď niesom s ním mu trepe aby sa so mnou rozišiel že aká som ja sviňa... a nestalo sa to prvý krát ... takže už to neberem ako to jej "je to pre tvoje dobro"....
a nech si strčí to za chalana sa poháda s dobrou kamarátkou, s dobrou nie ale s takouto navždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Možno nemám rada neporiadok a zlé cigarety.
a nech si strčí to za chalana sa poháda s dobrou kamarátkou, s dobrou nie ale s takouto navždy