Vsimol som si ze na internete sa to hemzi krestanskymi fanatikmi ale tiez militantnymi ateistami. Obidve skupiny su si velmi podobne. Spaja ich fanatizmus, netolerantnost a nenavist k druhej strane. Castokrat su bigotni ateisti rovnako konzervativni ako b
Som katolicka,ale nerozdelujem ludi na skupinky podla viery....proste clovek ako taky pre mna su len 2 typy DOBRY ZLY...tot vsio...ale ludia vzdy budu hladat zamienky aby na seba mohli utocit...podla mna im ani nejde o vieru ale riesia to co bolo kedysi a chcu to vratit tym ktory za to nemozu alebo ich to proste fascinuje a nieco si tym dokazuju.....cirkev ateisti jehovisti atd....to je podla mna vsetko o prachoch...
vieš ako tí cirkevníci to maju aj predpisane rovno
aj podla ich viery že maju širit Božie slovo lebo že inak nepojdu do neba či ako zas vydieranie zo strany cirkvi
na cirkvi mi vadí že učia cez vinu a strach
Ateisti nikoho nezabili , alebo možno aj hej ale určite nie toľko ako Vatikán.
+ ateisti nič neskrývajú.
Keby sa sprístupnil vatikánsky archív tak na druhý deň kresťanstvo a možno aj judaizmus a islam zaniknú.
Náboženstvo , hlavne to z Ríma prúdiace nie je nič viac ako nástroj ovcovstva.
ja by som to nazvala asi že spiritualita ale
zas nie podla nejakych poučiek- zas sa mi tu nevysmievajte
že to podla hentakej poučky hento a podla takej tamto
Podľa mňa by sa nemal nikto starať len sám o seba ,ľudia by mali vedieť rešpektovať názory iných ale to sa bohužiaľ stáva len v málo prípadoch čo je dosť smutné ..Však keď si niekto chce veriť v to že metla je jeho boh tak nech si verí v metlu ...Každý máme svojích bohov ,všetci svätíme niečo iné
@relieforsaddist vysvetli to teraz tej mase ľudí, ktorá o sebe tvrdí, že pravda je len jedna a ten druhý je - menejcenný, hlúpy, naivný, žijúci mimo realitu, budúcou obeťou vyhrážania, šikany, či v horšich prúipadoch vraždy až terorizmu :letim:
podla mna nech si kazdy veri v to co chce, ale nech to nasilne nevnucuje inym ludom a nech hlavne nikomu svojou (ne)vierou neublizuje a vsetko bude super
aj ked je to asi dost nerealne :/
Kresťania prídu a začnú ľuďom vnucovať debiliny skrze média, kresťanské strany, spolky, atď.
Kašleš na to, ignoruješ.
A potom to prejde do stavu, kedy Ti to začne liezť na nervy, tak sa vyjadríš, že by to robiť nemali.
A oni pokračujú.
Tak sa nasereš a povieš, že by mali cirkev zakázať, lebo aj tak len stojí prachy a robí bordel.
A tak si označený za militantného ateistu.
Kedysi som napísal pod jeden Midnightov blog:
Dokiaľ vašu posranú cirkev neprestanem dotovať svojimi daňami, dokiaľ mi zasrané kresťanské strany neprestanú hovoriť, koho si môžem vziať, koľko mám mať detí, či kedy mám chodiť do práce, dokiaľ sa cirkev neprestane vyjadrovať k záležitostiam mimo náboženstva, dokiaľ v mene náboženstva mi nebude chcieť ublížiť, či ma zabiť, dokiaľ cirkve nevrátia majetky, ktoré im nepatria, dokiaľ nepozatvárajú všetkých skurvených pedofilov spomedzi farárov, dovtedy kričať na plné hrdlo, aká svinská spoločnosť je cirkev a koľko zla narobilo v ľudskej histórii a aké spiatočnícke je pre ľudstvo náboženstvo.
Veriaci sa spájajú, a ateisti z princípu nie. Pokiaľ ale chcú niečo konečne dokázať, musia sa spojiť a byť počuť a angažovať sa.
@ink nikdy som nemal pocit zeby mi bolo krestanstvo vnucovane cez media a strany a spolky ani nic podobne ... no ze , daj priklad ako je krestanstvo vnucovane cez media a hned ti to vyvratim ....
@ink moze byt, tak ja to tak nepocitujem asi preto lebo mi je ukradnute co sa deje v parlamente kto si v co veri a pod, mna ziadne nabozenstvo nijak neobmedzuje a raz skusi tak dostane
@ink mna osobne sa ziadne zmluvy nedotykaju a precitam si to az ked ma to bude osobne obmedzovat, dovtedy nemam chut sa zapodievat vecami ktore nemam sancu nijak ovplyvnit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hej to si myslim rovnako pomylene su obidve hentie skupiny
keby chceli niečo na svete zmenit k lepšiemu prosim ale takym pristupom to nejde
on to iba analyzuje k nikomu nešíri nenavist
Iná vec. To, že niekto má k niečomu iný názor a nesúhlasí s druhou stranou je nenávisť ?
vieš ako tí cirkevníci to maju aj predpisane rovno
aj podla ich viery že maju širit Božie slovo lebo že inak nepojdu do neba či ako zas vydieranie zo strany cirkvi
na cirkvi mi vadí že učia cez vinu a strach
a tak ja som veriaca ale nie podla cirkiev
+ ateisti nič neskrývajú.
Keby sa sprístupnil vatikánsky archív tak na druhý deň kresťanstvo a možno aj judaizmus a islam zaniknú.
Náboženstvo , hlavne to z Ríma prúdiace nie je nič viac ako nástroj ovcovstva.
ja by som to nazvala asi že spiritualita ale
zas nie podla nejakych poučiek- zas sa mi tu nevysmievajte
že to podla hentakej poučky hento a podla takej tamto
proste verím nielen v materiálny svet
DOBRY ZLY.
podla mna ma každy človek v sebe aj jedno aj druhe-
aj dobro aj zlo- asi je otazka že ktore prevažuje
no však toto je ten problém
aj ked je to asi dost nerealne :/
Kresťania prídu a začnú ľuďom vnucovať debiliny skrze média, kresťanské strany, spolky, atď.
Kašleš na to, ignoruješ.
A potom to prejde do stavu, kedy Ti to začne liezť na nervy, tak sa vyjadríš, že by to robiť nemali.
A oni pokračujú.
Tak sa nasereš a povieš, že by mali cirkev zakázať, lebo aj tak len stojí prachy a robí bordel.
A tak si označený za militantného ateistu.
Kedysi som napísal pod jeden Midnightov blog:
Dokiaľ vašu posranú cirkev neprestanem dotovať svojimi daňami, dokiaľ mi zasrané kresťanské strany neprestanú hovoriť, koho si môžem vziať, koľko mám mať detí, či kedy mám chodiť do práce, dokiaľ sa cirkev neprestane vyjadrovať k záležitostiam mimo náboženstva, dokiaľ v mene náboženstva mi nebude chcieť ublížiť, či ma zabiť, dokiaľ cirkve nevrátia majetky, ktoré im nepatria, dokiaľ nepozatvárajú všetkých skurvených pedofilov spomedzi farárov, dovtedy kričať na plné hrdlo, aká svinská spoločnosť je cirkev a koľko zla narobilo v ľudskej histórii a aké spiatočnícke je pre ľudstvo náboženstvo.
Veriaci sa spájajú, a ateisti z princípu nie. Pokiaľ ale chcú niečo konečne dokázať, musia sa spojiť a byť počuť a angažovať sa.
KDH, SDKU, Aliancia za Rodinu, Pravo na život, Pochod za rodinu, ZMLUVA S VATIKÁNOM(!!!), toto:
náboženské rádiá, televízie, reštitúcie v ČR, atď...
A to je to v našich krajinách ok. Na blízkom východe náboženstvo určuje všetko. V USA sa ani neopováž povedať, že si ateista.