Nikdy som s nikým nechodila, to je prvá vec a druhá vec je tá, že neviem, či aj niekedy budem. Som totiž už dlhšie zaľúbená do svojej naj kamošky a tiež mi povedala, že sa jej páčim, ale že som pre ňu taká dôležitá, že sa bojí prejsť cez hranicu...pokrač.
Ja vlastne tiež, ale možno práve ona je tá moja "osudová". Snažím sa zoznamovať s chalanmi ( páčia sa mi aj chalani, aj keď nie tak ako baby), ale stále odmietam ich pozvania na rande a s babami je to podobne. Keď s niekým predsa len idem von, tak to nejde nikam...akoby som mala stále blok a som na seba naštvaná,že by som sa aj tak bližšie zoznamovať. Ale skôr sa asi snažím oklamať samú seba, lebo ja nič s tým človekom nie som schopná, ak nič necitím a citím sa úplne prázdna.
Hmm. Poznal som niekoho vo velmi podobnej situacii. Outcome bol asi rok-dva pekneho vztahu a potom vela rokov odcudzenia.
Musis si zvazit, ci je pre teba viac najlepsia kamaratka, alebo romanticky interest.
Vztahy prichadzaju a odchadzaju, priatelia su vacsinou vzacni - mozno ma pravdu tvoja kamaratka, mozno ty. Je to na tebe, ale takyto vztah je velmi risky
Prejst cez aku hranicu? Aj keby to nevyslo a rozidete sa tak mozte by najlepsie kamosky. Napriklad s byvalou sa mame velmi radi aj po tom co sme sa rozisli a ta doba kym to bolo divne ani netravala tak dlho. Uz nemate 15 aby ste nedokazali nad vztahmi racionalne uvazovat.
Samozrejme mozes to aj nechat tak a do konca zivota rozmyslat nad tym "co ak".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ked mas 25..najdi si queer kamaratov na nete a porozpravaj sa s niekym o svojej orientacii.
Musis si zvazit, ci je pre teba viac najlepsia kamaratka, alebo romanticky interest.
Vztahy prichadzaju a odchadzaju, priatelia su vacsinou vzacni - mozno ma pravdu tvoja kamaratka, mozno ty. Je to na tebe, ale takyto vztah je velmi risky
Samozrejme mozes to aj nechat tak a do konca zivota rozmyslat nad tym "co ak".